Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ali Atay’dan Leyla ile Mecnun dizisi dışında yeni proje iması!

Ali Atay’dan Leyla ile Mecnun dizisi dışında yeni proje iması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Leyla ile Mecnun isimli diziyle Exxen platformunda yer alan Ali Atay, dizinin hayranlarına devam edecekleri müjdesini verdi. İki sezonu yayınlanan projenin toplam 6 sezon devam etmesi bekleniyor.

Ali Atay, televizyonda ise sezona Son Yaz dizisi ile başladı ama çok sevilen yapım düşük reytingler nedeniyle 26. bölümde final yaptı. İlk sezonda elde edilen güçlü izleyici desteğinin ikinci sezonda azalması Son Yaz gibi çok ilgi çeken ve sosyal medyada da büyük etkileşimler yapan bir dizinin final yapmasına neden oldu.

Ali Atay’ın neler yaptığını merak eden geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Exxen’de Leyla ile Mecnun’a devam edeceğini belirten Ali Atay, aynı zamanda yeni projeler için de çalışmalar yürüttüğünü söyledi.

Eşi Hazal Kaya’nın başrolünde yer aldığı Benden Ne Olur isimli sinema filminin galasında konuşan Ali Atay, hayalindeki bazı projeleri gerçekleştirmek için çaba harcıyor.

Ünlü oyuncu, kendi yapmak istediği projeler üzerinde çalışmalar yürüttüğünü söyledi. Oyuncu nasıl projeler olduğu konusunda bilgi vermese de önümüzdeki dönemde bazı sürprizler yapması bekleniyor