Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya, sosyal medyada gördüğü kişiye mesaj attı: Beni bul!

Hazal Kaya, sosyal medyada gördüğü kişiye mesaj attı: Beni bul!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, instagram sayfasından kendisini taklit eden bir isme yaptığı çağrı ile dikkatleri çekti. Hazal Kaya, sosyal medyaya bir dönem mesafeli olsa da bir kaç yıldır yoğun bir şekilde kullanmakta.

Özellikle instagram hesabından bol bol paylaşımlar yapan oyuncunun hayranları bu durumdan hayli memnun. Ekrana Misafir dizisi ile gelen Hazal Kaya, ayrıca şu sıralar “Benden Ne Olur?” isimli sinema filmiyle de gündemde.

Hazal Kaya, son olarak instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla dikkatleri çekti. Kaya, bir programda kendisini taklit eden Cansu Karaca isimli oyuncunun taklidini o kadar çok beğendi ki videoyu sayfasına taşıdı.

Hazal Kaya, sosyal medyada gördüğü kişiye mesaj attı: Beni bul! 8

Karaca’nın taklidine çok güldüğünü de gösteren oyuncu, “Beni bul, helal olsun sana be!” sözleriyle destek verdi. Cansu Karaca, Hazal Kaya ile birlikte Serenay Sarıkaya ve Meryem Uzerli’nin de taklitlerini o kadar başarıyla yapıyordu ki gören duyan herkesi de kendisine hayran bıraktı.

Hazal Kaya, sosyal medyada gördüğü kişiye mesaj attı: Beni bul! 9

Hazal Kaya’nın paylaşımlarının ardından Cansu Karaca’nın videoları viral oldu. Youtube’da Anlatan Adam’da yaptığı taklitler, binlerce kişi tarafından izlenmeye başlandı. Hazal Kaya’nın hayranları da yoğun bir ilgi gösterdi ve Cansu Karaca, Kaya’nın hayranlarına ayrıca teşekkür edip, Adını Feriha Koydum’dan bir taklidini de paylaştı…

Cansu Karaca, hem Hazal Kaya’ya hem de hayranlarına ayrıca teşekkür etti.  İşte Cansu Karaca’nın ünlü isimleri taklit ettiği o videosu…