Ana sayfa Sosyal Medya İkinci kez anne olan Hazal Kaya’nın büyük endişesi ve önemli beklentisi!

İkinci kez anne olan Hazal Kaya’nın büyük endişesi ve önemli beklentisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fikret Ali ismini verdiği oğlunu 2019 yılının Kasım ayında dünyaya getiren Hazal Kaya, kızı Leyla Süreyya’yı ise geçtiğimiz gün doğurdu. İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu, doğumdan kısa bir süre önce Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketinin yaralarının sarılması için yardım faaliyetlerine katılmıştı.

Doğum yapmasına çok kısa bir zaman kalmış olmasına rağmen evinde dinlenmek yerine, yardım merkezindeki çalışmalara katılarak gönülleri bir kez daha kazanan Hazal Kaya, sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi.

Kahramanmaş’ta yaşanan üst üste iki büyük deprem felaketinin ne kadar büyük bir yıkıma yol açtığını görenler şoke oluyor. 6 Şubat Pazartesi günü 9 saat arayla meydana gelen depremler sonucunda binlerce kişi öldü ve çok daha fazlası yaralandı. 14 milyona yakın toplam 10 ili kapsayan bir bölgeyi etkileyen depremden sonra birçok kişi yardım faaliyetleri için seferber oldu.

Uzun yıllardır konuşulan büyük İstanbul depreminin de yakın olduğu yönünde uzmanların açıklamaları ile birlikte birçok kişi de İstanbul’daki binaların depreme ne kadar dayanıklı olduğu konusunda sorular soruyor.

Hazal Kaya’nın da endişesi bu yönde ve 16 milyondan fazla insanın yaşadığı İstanbul’da benzer bir felaketin ne kadar büyük kayıplara yol açacağı da biliniyor.

Ünlü oyuncu, instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile yetkililere mesaj yolladı.

Hazal Kaya, “Beklenen İstanbul Depremi için yapı denetimi başlasın. Bir daha bu facianın yaşanmaması için gerekli tüm önlemler alınsın” yazısının yer aldığı görseli instagram hesabından yayınladı.

Tüm İstanbullular gibi Hazal Kaya da benzer bir felaketin yaşanmasından endişe ettiğini bu paylaşımı ile ortaya koymuş oldu.