Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Türesan’ın Yalancı dizisindeki imajı çok dikkat çekiyor!

Hazal Türesan’ın Yalancı dizisindeki imajı çok dikkat çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Show TV ekranında yeni başlayan Yalancı dizisinde ünlü isimler bir araya geldi. Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu ikilisi partner oldu. Dizi hayranları güçlü bir hukuk temalı dizi bekliyor…

Yalancı dizisi İngiliz yapımı olan Liar’dan uyarlandı… Geçen sezon Mucize Doktor dizisinde Beliz olarak izlediğimiz Hazal Türesan da başrollerden birisi oldu. Beliz karakterinde kızıl saçları ile ekranda farklı bir hava estiren ünlü oyuncu, yeni dizisi için yeni bir imaj oluşturdu.

Yalancı dizisinin setinden ilk görüntüler ortaya çıktı. Hazal Türesan da sarı saçları ile ilk kez hayranlarının karşısına çıktı. Türesan’ın değişen imajı hayranları tarafından da beğenildi.

Hazal Türesan'ın Yalancı dizisindeki imajı çok dikkat çekiyor! 8

Cemal Toktaş ve Şahin Irmak’ın başrolünde yer aldığı dizide geniş bir oyuncu kadrosu buluştu. Show TV’de Eylül ayında yayınlanması beklenen dizi çok etkili bir hikaye ile gelecek.

Hazal Türesan da Mucize Doktor dizisindeki iyi performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi ünlü oyuncu yeni sezon için yine başarılı olması beklenen bir dizide farklı bir rolle hayranlarının karşısına çıkacak.

Hazal Türesan'ın Yalancı dizisindeki imajı çok dikkat çekiyor! 9

Hazal Türesan, kızıl saçlı haliyle Mucize Doktor dizisinin başrolünde başarılar elde etti. İki sezon süren dizi oyuncunun hayran kitlesinin de hızlı bir şekilde artmasını sağladı.

İyi bir diziden sonra bir başka etkileyici yapıma geçen Türesan, son dönemin yıldızı parlayan isimlerinden birisi oldu.