Ana sayfa Dizi Fragmanları Yok artık Sen Çal Kapımı dizisinde bu müjdeyi izleyici bile tahmin edemedi!

Yok artık Sen Çal Kapımı dizisinde bu müjdeyi izleyici bile tahmin edemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, başarılı bir yapım olarak yoluna devam ediyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi başrolde yer alıyor. Fox TV’de yayınlanan dizinin finaline doğru da adım adım gidiyoruz. Dizi 52.bölümde final yapacak ve sadece 4 bölüm daha kaldı.

Sen Çal Kapımı dizisinin 18 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak olan yeni bölümünde ise önemli bir sürpriz izleyicileri bekliyor. Kiraz, doğum konusunu sorguluyor. Bir kardeş isteyen Kiraz, aslında önemli bir mesaj de veriyor. İzleyiciler için yeni bebek konusu sürpriz oldu.

Eda ve Serkan ikilisinin yeniden bebeği mi olacak. Yoksa Eda hamile mi? İşte bu sorular fragman ile birlikte çok sorulmaya başlandı. Serkan, karakterinin daha çok çocuk istediği görülürken, Eda bu konuda kararsız. Kiraz’ın bir kardeşinin olmasını istemesi ise diziye yeni bir bebek gelebileceği anlamı taşıyor.

Sen Çal Kapımı dizisi son 4 bölümde dizi hayranlarını yine ekrana çekecek olan konuyu buldu. Zaten reytingler de fena değil. Dün akşam yayınlanan 48. bölüm tüm kişiler ve ABC1 gruplarında günü üçüncü sırada tamamladı. AB grubunda beşinci olan dizinin hala kabul edilebilir oranlar elde etmesi de önemli bir başarı olarak görülüyor.

İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 49. yeni bölümünden ilk fragman: