Ana sayfa Sosyal Medya Hazar Ergüçlü’den bomba aldatılma açıklaması! Peki kimi kast etti?

Hazar Ergüçlü’den bomba aldatılma açıklaması! Peki kimi kast etti?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Blu TV’de yayınlanan Saklı dizisi ve Funda Eryiğit ile birlikte sahne aldığı Timsah Ateşi adlı tiyatro oyunuyla şu sıralar gündemde olan oyuncu Hazar Ergüçlü, YouTube’da yayınlanan Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programına konuk oldu.

Ödüllü The Affair dizisinden uyarlanan Saklı’da Fırat Çelik ile baş rolü paylaşan oyuncu, dizideki cesur sevişme sahneleri ile gündeme gelmişti. Hakan Gence’ye o sahneler ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan Hazar Ergüçlü; “Diğer sahnelere göre biraz daha zor ama tıpkı diğer sahneler gibi işimin bir parçası, benim için önemli olan işimin gerektirdiğini yapmak, hikaye bütünlük içindeyse, iş ne gerektiriyorsa onu yaparım” şeklinde konuştu.

Hazar Ergüçlü'den bomba aldatılma açıklaması! Peki kimi kast etti? 8

Oyuncu, dizinin hikayesinin ana temasını oluşturan ‘Aldatma’ konusuna ilişkin ise şunları söyledi; “Aldatma o  ilişkide daha az kendin olup daha az yer bulabiliyorsan bir kaçıştır. Aldatmanın sorumluluğu tek kişinin üzerinde olmamalı. Aldatmanın temeli başka bir yerde arayış içerisinde olmaktır.

Hiç aldatmadım. Ben yalan söyleyemiyorum, idare edemem, yönetemem o durumu. Hiç yakalamadım ama aldatılmış olabilirim. Bilmiyorum! Canları sağ olsun, ne diyeyim!”… Hazar Ergüçlü, aldatılmış olabileceğinden şüpheleniyor ama net bir şekilde hangi aşk ilişkisi için aldatılma şüphesi taşıdığını söylemedi.

Hazar Ergüçlü'den bomba aldatılma açıklaması! Peki kimi kast etti? 9

4 yıldır yönetmen Onur Ünlü ile birlikte olan oyuncu, ‘Şu anda mutlu bir ilişkinin içerisindeyim’ diyerek ilişkilerinin ilk zamanlarında sık sık magazin basınında gündem olan Ünlü ile aralarındaki yaş farkı konusuyla ilgili olarak da; “O haberlerle çok ilgilenmedim, gerçek olan hayatımı muhafaza etmeye çalıştım. Kimsenin aklına nedense onu sevmiş olabileceğim, sadece sevdiğim için beraber olduğum gelmedi. Onur’dan kendimi, insanları sevmeyi öğrendim. Sevmek ve birine emek vermek zor şeyler.” açıklamasını yaptı.

30 yaşındaki oyuncu, 30’lı yaşların kendisini değiştirdiğini ifade ederek;  “Çok değiştiğim bir süreçten geçiyorum. Herkesin bahsettiği o 30’lar dalgasına girmek üzereyim. Çok şey öğrendiğim bir dönemdeyim.

Evde oturmayı seven bir yapım var, gezmeyi tozmayı çok sevmem bavul hazırlamaktan nefret ederim tatile tatile gidilmesini düşündüğüm için giderim, günlerce evde oturmaktan, yemek yapmaktan ve kitap okumaktan hoşlanırım” şeklinde konuştu.

Hazar Ergüçlü’nün açıklamalarının tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;