Ana sayfa Dizi Haberleri Ve efsane çift geri dönüyor! Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yeniden bir projede!

Ve efsane çift geri dönüyor! Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yeniden bir projede!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi tarihinin en unutulmaz yapıtlarından biri Aşk-ı Memnu. Bu yapımı unutulmaz kılan en önemli unsurlardan biri de Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un müthiş uyumuydu. Bihter ve Behlül olarak izleyiciye öyleside büyük bir duygu yoğunluğu yaşattılar ki Aşk-ı Memnu hala izleniyor, reyting alıyor. Aşk-ı Memnu’nun unutulmaz çifti yeniden bir araya geliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre 14 yıl önce Aşk-ı Memnu dizisi ile destanlar yazan iki başarılı oyuncu Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yeni bir proje için yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor. Projenin dizi mi yoksa film mi olacağı belli değil. Ancak Netflix için çekileceği belirtiliyor.

Habere göre yeniden aynı projede buluşması için yapımcılar uzun zamandır proje önerilerinde bulunuyor ama bu buluşma bir türlü gerçekleşmiyordu. Yapımcılar nihayet iki ismi bir araya getirmeyi başardı. Kulislerde konuşulan bilgilere göre iki star isim Onur Güvenatam’ın patronu olduğu OGM Pictures ile anlaştı.

Ve efsane çift geri dönüyor! Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yeniden bir projede! 1

2008-2010 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Aşk-ı Memnu, Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı eserinden uyarlanmıştı. Ay Yapım tarafından çekilen ve Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Hazal Kaya ile Selçuk Yöntem’in başrollerini paylaştığı dizi final bölümüyle Türk dizi tarihinin en yüksek izlenme oranına sahip dizi olarak tarihe geçti. Aşk-ı Memnu toplam izleyicide 23,4 ve AB grubunda 27,1 izlenme oranlarına ulaşmıştı.

Aşk-ı Memnu’nun tekrar bölümleri hala yayınlanmaya devam ediyor. Bölümler birçok kez tekrarlanmış olmasına rağmen hala izleniyor ve reyting alıyor. Sosyal medyada gündem olmayı başarıyor.

Aşk-ı Memnu’nun final bölümünün tekrarı yaklaşık iki ay önce Teve2’de yayınlandı. Aşk-ı Memnu 14 yıl sonra ve kimbilir kaçıncı tekrarı olmasına rağmen sosyal medyada bir numaralı gündem maddesi oldu. Aşk-ı Memnu hakkında yaklaşık 3 bin paylaşım yapıldı.