Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu artık pes mi edecek, durum zorlaştı ve yeni bir karar geldi!

Hekimoğlu artık pes mi edecek, durum zorlaştı ve yeni bir karar geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinin 32.yeni bölümü 12 Ocak akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak. Timuçin Esen’in Ateş Hekimoğlu karakterinde yine etkileyici performans sergileyeceği bir bölüm geliyor.

Bir hastasının polis olduğunu fark etmeyen ve üzerinde uyuşturucu ile yakalanan Hekimoğlu, ayrıca psikolojik olarak da zorlu bir dönem yaşıyor. Hekimoğlu, bir çocuk hastasına yardım ederken de sıkıntılı bir durumun içine giriyor. Pes mi edecek? Bazen nerede durmayı bilmek gerektiğini söyleyen Hekimoğlu, içinde bulunduğu zor durumdan kurtulabilecek mi?

Hekimoğlu, bir önceki vakayı çözemediğini düşündüğü için yeni zor anlar yaşar. Yeni vakayı almak istemesi ise herkeste sor işaretleri yaratır. İpek ve tüm ekip Hekimoğlu için endişelidir. Zeynep ve Orhan Hekimoğlu’nun yeni vaka ile kendisi arasında bir bağ kurduğunu düşünür.

İpek’e açılan Hekimoğlu, “Bir şeyler eksildi benden İpek. Normale dönmem lazım” diyerek yeni bir adım atacağının mesajını verdi.

Peki Hekimoğlu, içinde bulunduğu bu zor durumdan nasıl çıkacak?

Hekimoğlu’nun başı polisle derde giriyor! Ateş polisin radarına giriyor ve tutuklanıyor! Hekimoğlu’na ne olacak? Hekimoğlu’ndan gizlenen gerçek ne?

Hekimoğlu bir önceki vakayı çözemediğini düşünüp depresyona girmiştir. İpek ve Orhan vakayı çözdüğünü Ateş’e söyleyip söylememekte kararsızdır.

Öte yandan İpek, Hekimoğlu’na yeni kız arkadaşı konusunda uyarıda bulunur. Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!