Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu devam mı edecek? Öyle bir paylaşım yaptılar ki herkesi umutlandırdılar!

Hekimoğlu devam mı edecek? Öyle bir paylaşım yaptılar ki herkesi umutlandırdılar!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Reytinglerden istenen sonucu alamasa da büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Kanal D dizisi Hekimoğlu, dün akşam yayınlanan 51. bölümüyle ekranlara veda etti.

Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Okan Yalabık’ın yer aldığı Hekimoğlu’nun finalinde adli tıp teknikeri olan İrem, her zamanki gibi işinin başındayken bir anda ilgilendiği kadavraların ayaklanıp ona saldırdıkları şeklinde bir halüsinasyon görür. Korkuyla ne yapacağını bilemeyen genç kadın nöbet geçirmeye başlar. Hayaletleri gördüğünü söyleyen bir vaka ile her zaman karşılaşmayan Hekimoğlu, İrem ile yakından ilgilenir.

En son yedi kişi kalan adaylar canla başla İrem’in nesi olduğunu bulmaya çalışırken genç kadının semptomları giderek ciddileşir. Bir yandan vakayı çözmek için uğraşan Hekimoğlu, diğer yandan da Orhan ile adaylardan biri üzerine iddiaya tutuşur. Hayaletleriyle yaşamaya alışmış İrem ise onu acıtacak bir gerçekle yüzleşir.

Doctor House dizisinden uyarlanan ve sıra dışı bir doktor olan Ateş Hekimoğlu’nun maceralarını anlatan dizi dün akşam yayınlanan bölümüyle ekranlara veda etti.

Ancak son bölümün yayını bittikten sonra dizinin resmi Twitter hesabından öyle bir paylaşım yapıldı ki izleyiciler yerinde hop oturup hop kalktı.

Paylaşımdaki videonun metnine “#Hekimoğlu bitti demeden bitmez…” diye yazılırken videoda da Ateş Hekimoğlu, “Doktor Hekimoğlu bitti demeden bitmez, kapito?” diyor.

Haliyle bu paylaşım izleyicilerde dizinin, söylentilerde denildiği gibi bir dijital kanalda yayınlanacağı umudunu doğurdu.

Bir izleyici “Dizi dijitale geçecek. Bugün yapılan açıklamada da zaten bu bir son olmayadabilir denmişti. Daha çok yolumuz var Hekimoğlu ile. House çok uzun sürmüştü.” diye yazdı.

Hekimoğlu devam mı edecek? Öyle bir paylaşım yaptılar ki herkesi umutlandırdılar! 7

Bir başka izleyici de beklentisini “Ben hala “Hekimoğlu yakında Exxen’de/Kanal D’de/Blue Tv’de” yazısını bekleyeceğim….” paylaşımıyla dile getirdi.

Hekimoğlu devam mı edecek? Öyle bir paylaşım yaptılar ki herkesi umutlandırdılar! 8

Bir izleyici daha dizinin bitmeyeceğinden emindi ve “Hekimoğlu henüz bitti demedi, dijitale geçecek, bu hikaye yarım kalmayacak” diye yazdı.

Hekimoğlu devam mı edecek? Öyle bir paylaşım yaptılar ki herkesi umutlandırdılar! 9

İşte izleyicilerin tepkilerini dile getiren paylaşımlardan bazıları

Hekimoğlu devam mı edecek? Öyle bir paylaşım yaptılar ki herkesi umutlandırdılar! 10

Hekimoğlu devam mı edecek? Öyle bir paylaşım yaptılar ki herkesi umutlandırdılar! 11

Hekimoğlu devam mı edecek? Öyle bir paylaşım yaptılar ki herkesi umutlandırdılar! 12

Hekimoğlu devam mı edecek? Öyle bir paylaşım yaptılar ki herkesi umutlandırdılar! 13