Ana sayfa Dizi Arşivi Kuzgun Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Kuzgun Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Kuzgun, Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Bahadır İnce’nin yaptığı, senaryosu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz tarafından kaleme alınan, dram türünde ki Türk yapımı televizyon dizisidir. Toplam 21 bölüm yayınlanan Kuzgun dizisi, 34 ülkeye satıldı.

Barış Arduç, Burcu Biricik, Onur Saylak, Hatice Aslan, Ahsen Eroğlu gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Kuzgun dizisi 2 sezon ekranda kaldı. Ancak dizinin reytinglerinin iyi gelmemesi üzerine 2. sezonun başlarında alınan karar ile final yapıldı. Kuzgun, çok başarılı bir hikayeye ve güçlü oyunculuk performanslarına sahip bir diziydi. Ancak izleyiciler tarafından yeterince ilgi gösterilmemesi iyi bir projenin erken bitmesine neden oldu.

KÜNYE:
Kanal: Star TV
Yapımcı: Ay Yapım
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 13 Şubat- 16 Ekim 2019
Mekan: İstanbul- Nevşehir
Süresi: 130 dakika
Müzik: Toygar Işıklı
Başrol: Barış Arduç, Burcu Biricik, Onur Saylak, Hatice Aslan, Ahsen Eroğlu
Oyuncular: Caner Şahin, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Ferit Kaya, Nilperi Şahinkaya, Tülay Günal, Settar Tanrıöğen, Levent Ülgen, Ahmet Varlı, Hande Dilan Hancı, Orhan Eşkin, Yiğit Çakır, Metehan Parıltı, Nisa Sofiya Aksongur, Almina Kahraman, Su Burcu Yazgı Coşkun, Baran Akbulut, Emre Kentmenoğlu, Bahar Kerimoğlu, Emel Dede, Fırat Sürmeli, Raci Durak, Arda Şahin, Mert İnce, Damla Cankurt.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/tvdizikuzgun
Instagram: https://www.instagram.com/tvdizikuzgun/
Facebook: https://tr-tr.facebook.com/tvdizikuzgun/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCDVzotEg3wAkdnxThVqVr8g

TÜM HABERLER:

Kuzgun dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:

Kuzgun dizisi konusu ve oyuncuları ile yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi uyandırsa da ekran ömrü kısa sürdü. Ailesinden ayrılmak zorunda kalmış bir çocuğun intikamını konu alan Kuzgun, reyting cetvelinde gerilerde yer alması nedeniyle erken final yaptı.

HİKAYESİ:

Yusuf ve Rıfat iki kıdemli polis ve çok eski dosttur. Uyuşturucu baronu Şeref Dağıstanlı’ya yönelik büyük bir operasyon düzenlerler. Şeref kurtulmak için Yusuf ve Rıfat’a yüklü miktarda rüşvet ve yanı sıra imtiyaz önerir. Yusuf bu teklifi sert bir şekilde reddeder. Rıfat ise Yusuf’la aynı düşüncede değildir ama bunu dillendirmez. Yusuf, operasyondan çok kısa bir süre sonra kendisine kurulan kumpasla tutuklanır ve meslekten men edilir. Ona pusu kuran ise can dostum dediği Rıfat’tır. Yusuf’un cezaevine girmesi ile karısı Meryem ve üç çocuğu, hayatlarını en acı ve en trajik sınavıyla karşı karşıya kalırlar. Bu sınavın en büyük bedelini ise Kuzgun ödeyecektir.

Diziye ismini veren Kuzgun karakteri küçük yaşta babasını kaybeder ve bunun acısını yaşarken ailesinden alıkonulur. Kuzgun yıllarca hayatına Akça adıyla Kapadokya’da devam etmek zorunda kalır. Sokaklarda geçen gençlik yılları, Kuzgun’un intikam hırsını perçinler. Ailesinden uzak ve yalnız yaşadığı 20 yıl boyunca Kuzgun korumalık gibi işler yaparak hayatını idame ettirmeye çalışır.

20 yılın sonunda intikamını almak için İstanbul’a dönen Kuzgun, çocukluğunu beraber geçirdiği Dila ile karşılaşır. Ayrı geçen yıllarında annesi vefat eden Dila, bu ağır sürecin ardından Londra’ya gider. Eğitimini orada tamamladıktan sonra Türkiye’ye dönüp avukatlık mesleğine başlar. Ancak Kuzgun ile tekrar karşılaşınca bildiği ve doğru kabul ettiği her şey değişir. Aralarındaki aşk ne kadar tutkulu olsa da bir o kadar imkansızdır.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Barış Arduç (Kuzgun Cebeci)

Burcu Biricik (Dila Bilgin/Cebeci )

Hatice Aslan (Meryem Cebeci)

Ahsen Eroğlu (Kumru Cebeci)

Caner Şahin (Kartal Cebeci)

Aytek Şayan (Ali Bilgin)

İpek Erdem (Şermin Bilgin)

Derya Beşerler (Seda Bilgin)

Ferit Kaya (Cihan)

Nilperi Şahinkaya (Güneş)

Tülay Günal (Neşe)

Onur Saylak (Ferman Koruoğlu)

Settar Tanrıöğen (Derviş Cevheri/Behram Adıvar)

Levent Ülgen (Rıfat Bilgin)

Ahmet Varlı (Bora)

Hande Dilan Hancı (Füsun)

Orhan Eşkin (Nadir)

Yiğit Çakır   (Zeki )

Metehan Parıltı (Kuzgun’un küçüklüğü)

Nisa Sofiya Aksongur (Dila’nın küçüklüğü)

Almina Kahraman (Defne Uğur)

Su Burcu Yazgı Coşkun (Naz)

Baran Akbulut (Yusuf)

Emre Kentmenoğlu (Rıfat’ın gençliği)

Bahar Kerimoğlu (Sultan)

Emel Dede (Meryem’in gençliği)

Fırat Sürmeli (Ayhan’ın gençliği)

Raci Durak (Şeref ‘in gençliği)

Arda Şahin (Ali’nin çocukluğu)

Mert İnce     (Kartal’ın çocukluğu)

Damla Cankurt (Kumru’nun çocukluğu)   

MEKANLAR:

Hikayesi İstanbul’da geçen dizinin ilk iki hafta çekimleri Türkiye’nin en çok turist ağırlayan yerlerinden birisi olan Kapadokya bölgesinde gerçekleştirildi. Nevşehir’e bağlı Kapadokya bölgesi, göz alıcı güzelliği ile izleyicileri etkilese de Kuzgun’un (Barış Anduç) intikam almak üzere İstanbul’a gelmesi ile set ortamı da İstanbul’a taşındı. Dizinin Nevşehir’de geçen bölümlerinde Avanos’taki Saç Müzesi’nde çekimler yapıldı.

JENERİK:

Kuzgun dizisinin müzikleri, pek çok başarılı dizinin müziğinde imzası bulunan Toygar Işıklı’ya ait. Dizinin ‘Benim Adım Kuzgun’ adlı jenerik müziği de izleyici tarafından beğenildi.

Kuzgun Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

Kuzgun dizisinden ilk fragman Star TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2019 yılının Şubat ayında yayınlandı. İlk görüntüler izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım: 

Kuzgun dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalında bulabilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Kuzgun dizisi, 13 Şubat 2019 tarihinde Star TV ekranlarında izleyici ile buluştu. Beklenen reyting oranlarına ulaşamayan dizi, 16 Ekim 2019 tarihinde yayınlanan 21. bölümü ile final yaptı.

Kuzgun dizisinin tüm bölümlerini Puhu TV platformundan izleyebilirsiniz. Tüm bölümleri izlemek için lütfen tıklayınız.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Kuzgun dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler de dizinin yayınlandığı dönemde youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Minnet Eylemem / Klip


KAMERA ARKASI:

Kuzgun dizisinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlandı. Kamera arkası görüntülerde, teknik ekip ile oyuncular arasında ki  uyumlu işbirliği de gözlerden kaçmıyor.

Kuzgun 2. Bölüm Kamera Arkası Görüntüleri

Kuzgun 9. Bölüm Kamera Arkası

UNUTULMAZ SAHNELER

Kuzgun dizisinin unutulmaz sahnelerinden bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz.

Ne Güzel Söylemiş Müslüm Baba

Seni de Ezer Geçerim!

Enteresan Evlilik Teklifi

Adamı En Güvendikleri Yıkıyor!

Bu Kez Oyunu Kuran Dila Oldu

Bilardo Masasında Sıcak Yakınlaşma

İçimizdeki Çocuğu Zapt Edemedik Hızlı Büyüdü

YURT DIŞINDA ‘KUZGUN’ DİZİSİ

Kuzgun dizisi, dizi ve film sektörünün en prestijli fuarı MIPCOM’da 34 ülkeye satıldı.