Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Gönül Dağı dizisiyle ilgili kararı ortaya çıktı!

TRT1’in Gönül Dağı dizisiyle ilgili kararı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının eğlenceli dizisi Gönül Dağı hem güldüren sahneleriyle ilgi görüyor hem de düşündüren sözleri, ayrıca aşkın en saf halini yansıtmasıyla milyonları ekran başına topluyor. Naif bir dizi olarak ortaya çıkan ve milyonların da sevgisini kazanan Gönül Dağı, güçlü oyunculuk performansları ve karakter ile oyuncu uyumunun çok başarılı olmasının meyvelerini topladı.

Hikayesi ile izleyicilerin içini ısıtan Gönül Dağı dizisi ilk sezonunda çok geniş bir hayran kitlesi edinmeyi başardı. Bu büyük başarıda başrol oyuncuları Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ile birlikte tüm ekibin payı var… TRT1’in çok sevilen dizisiyle ilgili alınan karar da netleşti.Dizinin 30. bölümü itibari ile sezon finali yapacağı ifade ediliyordu.

İlk kez sezon finali resmen duyuruldu. Yayınlanan fragmanlar ile birlikte Gönül Dağı dizisinin 29 Mayıs Cumartesi günü sezon finali yapacağı da böylelikle netleştirilmiş oldu…

Dizinin sezon finalinde hayranların heyecanal beklediği anlar yaşanacak. Sefer ile Zahide’nin evlendiği ve eğlenceli bir düğün sahnesinin yer aldığı 30. bölüm izleyicilerin de keyfini yerine getirecek.

Ancak Dilek konusunda bir sıkıntı var. İş yerinden Dilek’e İstanbul’daki merkeze dönmesini isteyen bir mesaj gidiyor. Bu durum Taner ile Dilek aşkında nelere yol açacak izleyiciler bunu ancak 2. sezonda görebilecek.

Yaz arası verecek olan Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonu da çekilecek ve Eylül ayında başlaması bekleniyor. İzleyiciler yaklaşık 3 ay boyunca dizinin hayreti ile beklemek durumunda kalacak.

İşte 29 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’da yayınlanacak olan Gönül Dağı dizisinin sezon finalinden yeni görüntüler.