Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisi reytinglerde önce sevindirdi şimdi çok üzdü!

Hekimoğlu dizisi reytinglerde önce sevindirdi şimdi çok üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam etmekte olan Hekimoğlu dizisinde Timuçin Esen’in muhteşem performansı her hafta kendisini gösteriyor… Dizide güçlü bir oyuncu kadrosu var ve iyi de bir hikayeye sahip. Ancak bu ikisi farklı konseptteki bu projenin iyi reyting almasına yetmiyor.

Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin bu hafta yayınlanan 40. bölümünün reytingleri ne yazık ki kötü geldi. Dizi hayranlarının gözü kulağı hep reytinglerde. Zira ciddi düşüşler büyük sıkıntı çıkartabiliyor.

Kanal D şimdiye kadar inişli çıkışlı bir grafik çizen Hekimoğlu dizisine güçlü bir destek sundu. Dizinin geçtiğimiz 2-3 hafta iyi gelen reytinglerinin yeniden düşüş yaşaması talihsizlik oldu.

Ciddi bir kayıp yaşayan Hekimoğlu, çok güçlü olduğu AB grubunda da kötü bir düşüş yaşadı ve günü 10. sırada tamamlayabildi. Totalde 18.olabilen dizi, ABC1 grubunda ise günü 11. olarak tamamlayabildi.

Totalde zaten hep düşük olan dizi, AB’de iyi ve ABC1’de de fena değildi… Ancak dün akşamın reytingleri Hekimoğlu dizisine yönelik izleyici ilgisinin de bir azalıp bir arttığına işaret ediyor.

Dizi adına bu düşüş kalıcı olur ise sıkıntı çıkacaktır. İzleyiciler açısından 40. bölüm çok iyiydi. Buna rağmen düşüş yaşanması ve bunun da ciddi bir düşüş olması dikkatleri diziye çekti.