Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumlar Apartmanı’na reyting çelmesi taktı, Baraj ağır ağır düşüyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumlar Apartmanı’na reyting çelmesi taktı, Baraj ağır ağır düşüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları ekranda izleyicilerle buluşmakta olan 4 dizi arasındaki reyting yarışları devam ediyor. Zirvede Masumlar Apartmanı var… AB ve ABC1 gruplarında yılın en iyi oranlarını almaya devam eden TRT1 dizisi, birincilikleri de kimseye bırakmıyor.

9 Mart Salı akşamı da Masumlar Apartmanı bu iki kategoride birincilik aldı. Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tüm kişilerde adeta rakibinin küçük düşüşlerini kollar gibi, iyi oranlar yakalayarak birinci olabiliyor. Bu hafta da EDHO’nun bu kategoride birinciliğini görüyoruz. Adeta TRT1’in dizisine çelme takan 6.sezonu süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz “ben buradayım” der gibi… Dizi AB ve ABC1 gruplarında da günü ikinci olarak bitirdi.

Salı akşamları zirvede bu iki dizinin hükmü sürüyor. Baraj dizisi Fox TV ekranında bir ara çok iyi reytinglere gelmesine rağman ağır ağır düşmeye devam ediyor. Ortanın biraz üzerinde reytinglere sahip olan dizinin hikayesinde ise entrikalar bitmiyor.

Birçok izleyiciye göre Baraj, Yasak Elma ile entrika konusunda yarışıyor… Dizinin heyecanlı bölümlerine rağmen reytingleri geri gelmeye devam etmesi de dikkat çeken bir detay. Baraj dün akşam tüm kişilerde 6. olurken, AB’de 8. ve ABC1’de ise günü 9. olarak tamamladı.

Kanal D’nin Hekimoğlu dizisi ise en güçlü olduğu AB ve ABC1 gruplarında bu hafta düşüş yaşadı. Ciddi bir düşüş olması da birçok izleyicinin canını sıktı. Zira bölüm iyiydi ama oranlar kötü geldi.AB’de 10. ve ABC1 de ise 11. olabilen dizi, totalde ise ancak 18. sırada yer alabildi.

İşte 9 Mart Salı akşamı yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumlar Apartmanı'na reyting çelmesi taktı, Baraj ağır ağır düşüyor! 6