Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisi yeni bölümünde büyük kavga çıktı!

Hekimoğlu dizisi yeni bölümünde büyük kavga çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisinde başrol oyuncusu Timuçin Esen’in koronavirüse yakalanması sonrasında sette çalışmalar bir süre durmuştu. Yeniden çalışmalara başlandığı bugün Kanal D tarafından paylaşılan set fotoğrafları ile ortaya çıkmış oldu.

Timuçin Esen’in de koronavirüs sürecini atlattığı ve iyi olduğu çekimlere başlanması ile anlaşıldı. 24 Kasım Salı akşamı dizinin 26. bölümünü izleyeceksiniz. Yayınlanan 26. bölüm 2. fragmanında önemli detaylar bulunuyor. Öncelikle Ateş ile İpek arasında vaka yüzünde tartışma çıkıyor. İpek, vakayı çözmeye çalışan Ateş’i durdurarak, bunun kendi vakası olduğunu söylüyor. İpek sadece Ateş’e değil ekipteki herkese “Bundan sonra arkanızda değilim” mesajı vererek dikkatleri çekecek.

Hekimoğlu dizisi yeni bölümünde büyük kavga çıktı! 7

Ateş Hekimoğlu, 12 yıl önce çözemediği hastalıkla karşı karşıya! Can isimli çocuğun ölümcül bir hastalığı vardır. Ateş, aynı hastalıkla 12 yıl önce karşılaşmıştı ve hastasını kaybetmişti. Bu vaka onun geçmiş ile bir hesaplaşması haline gelir. Çocuğu, İpek’in bilgisi dahilinde muayene eder.

Aldığı örnekleri biyopsiye gönderen Ateş, İpek’in sert tavrı ile karşılaşır. İpek’e göre Ateş, geçmiş ile hesaplaşırken küçük çocuğu denek olarak kullandığını düşünür. Ona bu vakada yardım edenler de İpek’in hışmından kurtulamazlar.

Ateş, gerçekten de 12 yıl önce çözemediği vaka yüzünden çocuğu kullanıyor mu? Can, bu ölümcül hastalığı yenebilecek mi? İpek ile Ateş arasında neler yaşanacak?