Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar’ın Bahar komiseri Merve Oflaz, dizi setinde değil, karakolda ortaya çıktı!

Arka Sokaklar’ın Bahar komiseri Merve Oflaz, dizi setinde değil, karakolda ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Survivor yarışması ile geniş kitleler tarafından büyük ilgi gören Merve Oflaz, 3 yıldır da Arka Sokaklar isimli fenomen dizide rol alıyor. Kanal D ekranında Cuma akşamları 15. sezonuyla yoluna devam eden dizinin Bahar komiseri Merve Oflaz, sevgilisi ile birlikte karakola giderken görüntülendi.

Merve Oflaz, habercilerin sorusu üzerine karakola gitme sebeplerinin, aracına düşen bir taş olduğunu söyledi. Dizide polis olarak birçok olayı çözen ve aksiyon sahnelerinde de başarılı performans sergileyen oyuncu, karakola sevgilisi Allan Hakko ile birlikte gitti.

Oflaz, “Arkadaşlar teşekkür ederiz, arabaya taş düştü, onunla ilgili, o yüzden” diye konuştu. Alan Hakko ile geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülendikten sonra sevgili olduklarını kabul eden Merve Oflaz, kasko için tutanak alıp döneceğini söyledi.

Arka Sokaklar dizisinde polis rolüne alışan oyuncunun, karakolun önünde kameralar tarafından görüntülenmekten rahatsız olduğu da görüldü. Oflaz’ın aracının ise düşen taşlar nedeniyle zarar gördüğü de görüntülere yansıdı…