Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde akıllıca yapılan yeni atak!

Hekimoğlu dizisinde akıllıca yapılan yeni atak!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinin son haftalarda iyiye giden reytingleri, mutlu ediyor. Hem dizinin hayranları hem de ekip bu gelişmeden memnun. Kanal D ise reytinglerin bir miktar daha artmasının yapımın 3. sezona da taşınması için gerekli olduğunu biliyor.

Hekimoğlu dizisinin 2 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde reyting yükselişinin devamı için, merak unsuru harekete geçirildi. Daha önce yayınlanan 2 fragmandan sonra 39. bölüm için sadece internet ortamında iki farklı fragman daha paylaşıldı. Böylece internet üzerinden diziyi takip eden izleyici kitlesinin daha fazla heyecan duyması sağlanmaya çalışıldı. Peki yeni fragmanlarda hangi konular öne çekti?

Ateş, Orhan’a ilişkileri konusunda takılıyor! Ayrıca Ateş, bu kez de ilişkiler konusunda Memoli’yi hedef alıyor! İşte detaylar ve internete özel fragmanlar:

Orhan’ı bir kadınla konuşurken gören Ateş dilini tutamıyor ve Orhan’a ilişkileri konusunda takılıyor. Orhan ise arkadaşının sivri dilini bildiğinden durumu geçiştiriyor!

Orhan’ın başarısız ilişkilerine laf atan Ateş bu kez de Memoli’nin aklına giriyor ve yalnızlığı konusunda ona akıl veriyor.

Bu konuşmadan çok etkilenen Memoli, Zeynep ve Emre’ye dert yanıyor. Ateş’in konuşmalarından etkilenen Memoli neler yapacak?