Ana sayfa Sosyal Medya Engin Öztürk’ten Aybüke Pusat’a tebrik! Onur Tuna ‘sahte yüz’ ile kimi kastetti?

Engin Öztürk’ten Aybüke Pusat’a tebrik! Onur Tuna ‘sahte yüz’ ile kimi kastetti?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen dizilerinin iki başarılı ve yakışıklı jönü Engin Öztürk ve Onur Tuna’nın dikkat çeken paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Engin Öztürk var. Oyuncu, şu sıralar tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynuyor. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünü oynadığı diziye yeni sezonda katıldı.

Öztürk, avukatlık bürosu olan Barış isimli bir adamı oynuyor. Dizideki Barış karakterinin yanı sıra bir başka dizisi ile de gündeme geldi oyuncu bir süre önce.

Netflix için çekilen 50 m2 isimli dizide oynadı. Engin Öztürk, çok konuşulduğu bu dizide Aybüke Pusat ile başrolde yer aldı. Pusat ile çekimler sürecinde samimi bir ilişki geliştirdikleri de yaptığı bir paylaşımla görüldü.

Öztürk, 25 Şubat 1995 doğumlu olan Aybüke Pusat’ın doğum gününü instagram sayfasından birlikte dizinin setinde çekilen bir fotoğrafla kutladı ve “İyiki doğmuş be” notunu düştü.

Engin Öztürk'ten Aybüke Pusat'a tebrik! Onur Tuna 'sahte yüz' ile kimi kastetti? 8

Şu sıralar Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Ferman karakteriyle izlediğimiz Onur Tuna yaptığı bir instagram paylaşımı ile dikkatleri çekti.

Oyuncu, hayli şık bir kıyafetle verdiği pozunu siyah beyaz olarak paylaştı. Ancak yazdığı not kafaları karıştırdı! Oyuncu, isminin yanına “Onur Tuna ve onun sahte yüzleri” notunu düştü.

Hazal Kaya’nın da beğeni yaptığı paylaşım takipçilerini şaşırttı. Ancak bilenler durumu henüz vizyona girmeyen filmine yordu. Onur Tuna, Hazal Kaya ile yaz aylarında ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filminde oynamıştı.

Aslı Kızmaz’ın aynı isimli kitabından uyarlanan komedi türündeki film için farklı kılıklara girdiğini de çekimler sürecinde yaptığı bazı paylaşımlarla göstermişti. Soner isimli bir kişiyi oynayan Onur Tuna, aslında oynadığı karaktere atıfta bulunmakta…

Engin Öztürk'ten Aybüke Pusat'a tebrik! Onur Tuna 'sahte yüz' ile kimi kastetti? 9