Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde beklenen aşka doğru bir adım daha!

Hekimoğlu dizisinde beklenen aşka doğru bir adım daha!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Hekimoğlu, son bölümüyle reytinglerde ciddi bir düşüş yaşayınca hayranlar panikledi. Yanımın yeni bölümü ise 16 Mart Salı akşamı ekrandaki yerini almaya devam edecek. Dizide neler yaşanacak? Yeni detaylar ortaya çıktı. Hekimoğlu 41. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Sevtap Özaltun’un diziye konuk oyuncu olarak katılması ve Sevda hemşire karakterine hayat vermesi ile heyecanın arttığı dizide, Hekimoğlu’nun kanser olduğu ile ilgili son bölümde de başarılı bir hikaye sunumu sergilendi. Ancak dizinin düşük gelen reytingleri yine hayranları düşündürüyor. Peki 41. bölümde neler yaşanacak? İpek’ten Ateş’e tatlı bir ima! Hamile bir hasta hastaneye gelir. Hem çocuğu hem anneyi kurtarmak için çözüm ararlar.

Hekimoğlu dizisinde beklenen aşka doğru bir adım daha! 7

İpek ise hastaya çocuğu konusunda en güvenilir ismin Ateş olduğunu söyler. Anne olmaya çalışan İpek’in bu sözünün altında ne yatıyor? Ateş ile aralarında neler olacak? Dizinin hikayesinde önemli gelişmeler olmaya devam ediyor. Hayranlar uzun süredir İpek ile Ateş arasında bir şeyler olmasını bekliyordu. Bakalım beklentiler karşılanacak mı?

İpek diyor ki, “Bebeğimi kurtarmak için birine güvenmem gerekseydi, o kişi kesinlikle Ateş Hekimoğlu olurdu” diyor. Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!