Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde bu sefer ki espri soğuk geldi!

Hekimoğlu dizisinde bu sefer ki espri soğuk geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisinin 28. yeni bölümü 8 Aralık Salı akşamı izleyicilerle Kanal D ekranında buluşacak. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde çok çetin bir vaka Ateş Hekimoğlu’nun önüne gelecek.

Ateş ve ekibini yine karmaşık bir vaka bekliyor. Ateş, vaka hakkında ekibinden yorumlar alırken, onlara müdahale etmeleri için iki seçenek sunuyor. Ancak bu seçeneklerin biri ölümle sonuçlanma riski taşıyor. Peki ekip ne yapacak?

Reytingleri bir türlü toparlamayan Hekimoğlu dizisi, aynı kalitede yoluna devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu, farklı konsepti ve her bölüm başka hikayelerle hayranlarını mest eden bir dizi olmasına rağmen, ilk sezondaki reytingleri arayan bir durumu da var.

Hekimoğlu 28. bölüm fragmanına yansıyan, yazı tura yapan Ateş Hekimoğlu’nun o anları içinde espri barındırıyor… Tabii ki ekibin tepkisine bakılır ise pek de soğuk bir espri… O anları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Memoli’nin dönmesi, Emre’nin saçının kesilmesi de dikkat çeken detaylardan birisi oldu.

İşte Hekimoğlu 8 Aralık Salı, 28. yeni bölümden ilk fragman: