Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde o nasıl söz, Sinan Özen’den o nasıl güzel müzik!

Kefaret dizisinde o nasıl söz, Sinan Özen’den o nasıl güzel müzik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Kefaret dizisinde Nurgül Yeşulçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur başrolde yer alıyor. Dizinin ilk 2 bölüm performansı gayet iyiydi. Pazar akşamlarının artık birincisi de Kefaret olacak gibi bir izlenim var.Show TV’deki Arıza dizisinin geçen akşam tüm kategorilerde de geride bırakan Kefaret’in yolunun açık olduğu net.

Dizinin 6 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan 3. bölümü de heyecanla bekleniyor. Zülfü Livaneli’nin gerçek olaylara dayanarak yazdığı kitaptan uyarlanan Kefaret dizisinde şimdilik her şey yolunda görünüyor. Her ne kadar Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat eşleşmesinin çok iyi bir uyum sağlamadığı yönünde eleştiriler olsa da, ekibin işine sarıldığı ve hikayenin de gayet iyi ilerledi ve izleyicilerin ciddi bir eleştirisinin olmadığını sosyal medyadaki yorumlardan görebilirsiniz.

Kefaret dizisinde Nurgül Yeşilçay’ın canlandırdığı Zeynep karakterinin diyalogları da dikkat çekmeye başladı. Sinan komiser ile konuştuğu bir sahnede, “Bir gün seni de bulutların üzerinden yere çakan birisi çıkar, nasılsa. Sen de önemsiz hikayelerin kahramanı olmayı öğrenirsin” diye konuştu.

Dizede bir de Sinan Özen sürprizi vardı. Ünlü şarkıcının sözleri, dizinin görüntüleri eşliğinde klip olarak yayınlandı.

Hoş Geldiniz Hayatıma sözleri:

Hoş geldiniz hayatıma
Gittiniz ne hoş oldu
Ne zaman kapıyı kapatsam
Biri çaldı durdu

Ne umduğumu buldum
Ne bulduklarım durdu
Uğruna yandıklarım
Kalpte kiracı oldu

İlk gelen mi
Yoksa son giden mi acıtır kalbini?
Ya da gelmeyen mi?

Bir akşam gelecek
Nefesini tadacak
Yorulmuş kalbin
O’nun evi olacak

İlk gelen mi
Yoksa son giden mi acıtır kalbini?
Hala gelmeyen mi?