Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde heyecanı artıran yeni taktik gayet başarılı!

Hekimoğlu dizisinde heyecanı artıran yeni taktik gayet başarılı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonunda çok iyi reytingler alan Hekimoğlu dizisi, bilindiği üzere House MD isimli yapımın uyarlaması. ABD dizisi tüm dünyada büyük bir ilgi görmüştü. Hekimoğlu ismiyle Türkiye’ye uyarlanan dizinin 2. sezonu beklenen reytinglerin altında sonuçlar elde ediyor.

Zaman zaman Hekimoğlu dizisinin reytinglerinde yukarı yönlü bir çıkış yaşansa da bir türlü dizinin hak ettiği noktaya gelemediğini, zaman zaman düşüşler yaşadığını ve daha iyi reytingler alabilecek iken, bunun gerçekleşmediğini gözlemliyoruz.

Timuçin Esen’in müthiş performansıyla göz doldurduğu dizinin son bölümlerinde ise yeni bir taktik uygulanıyor. Daha heyecanlı bir senaryo ile karşı karşıyayız. Durağanlığın azaldığı, her sahnenin heyecanının yüksek tutulmaya çalışıldığı bu yeni taktik, izleyicileri de ekranda tutmaya başladı.

Hekimoğlu’nun son bölümde polisle arasının derde girmesi konusu bir süre daha devam edecek. 19 Ocak Salı akşamı da yayınlanacak 33. bölümde de devam sahneleri var. Hekimoğlu soruşturma altında!

Ateş, polisin radarına giriyor ve evine baskın yapılıyor. Ateş’in evinde bulunan yüksek sayıda ağrı kesici başına büyük bela açıyor.

Öte yandan Hekimoğlu, İpek’in tüm ısrarlarına rağmen kritik bir hastaya müdahalede bulunuyor!

Ateş ne yapacak? Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!