Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu dizisinde ilginç tesadüf ve Özkan Uğur’un büyük gururu!

Hekimoğlu dizisinde ilginç tesadüf ve Özkan Uğur’un büyük gururu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisinin 40.bölümü geçtiğimiz gün yayınlandı. Dizi reytingler noktasında bir iyi bir kötü sonuçları ile istikrarsız bir gidişat sergiliyor… Dizinin son bölümünde konuk olan bir isim vardı ki, birçok dizi hayranı kim olduğunu bilemedi.

Dizide piyanist Efe Erdem olarak hikayede yer alan genç isim Alişan Uğur… Birçok kişi Alişan Uğur deyince bir çağrışım yapmamış olabilir. Ancak MFÖ grubunun ünlü ismi Özkan Uğur’un oğlu Alişan dersek hatırlayacaktır..

Hekimoğlu dizisinin 40. bölümüne konuk olan Özkan Uğur’un oğlu, başarılı performansı ile dikkat çekti. 10 yaşında kaza geçiren Efe, ertesi sabah sanki Fazıl Say gibi piyano çalıyor. Tabii ki normal bir durum değil bu. Oyuncu seçimi konusunun nasıl yapıldığı da merak edildi.

Hekimoğlu dizisinde ilginç tesadüf ve Özkan Uğur'un büyük gururu! 7

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bu konuyu köşesinde şöyle yazdı: “Sordum oyuncu seçimi nasıl oldu diye… “Piyanoyu gerçekten çalan bir oyuncu arıyorduk bu role. Cast ajansı Alişan’ ı önerdi. Biz de seçtik. Hem oyuncu olarak hem de müzisyen olarak parlak bir geleceği var” dediler.”

İşte Alişan Uğur’un Hekimoğlu dizisinin 40. bölümündeki sahnesi:

Gerçekten de Alişan Uğur dizide rolünü çok başarılı bir şekilde canlandırarak gelecek için ümit vaat etti. Tabii ki piyanoda mı yoksa oyunculukta mı kariyerini sürdürür bilinmez.

Sina Koloğlu, Alişan Uğur hakkında ise şu değerlendirmeyi yaptı: “Instagram’da baktım sevgili Özkan ile doğaçlama yaptıkları kareler var. İyi piyanist. Mimikler babaya benziyor. Özkan Uğur hem sesi hem bas gitar çalımı hem de oyuncu olarak ‘çok iyi’dir. Genlerden diyelim Alişan’da da bu sezinleniyor.”

İşte Özkan Uğur’un instagram hesabında oğlu ile müzik yaptığı anlar:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Özkan Uğur (@ozkanugur)’in paylaştığı bir gönderi