Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde yeni gelişmeler heyecanı yükseltiyor!

Kefaret dizisinde yeni gelişmeler heyecanı yükseltiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kefaret izleyicilerle 17. yeni bölümü ile 14 Mart Pazar akşamı buluşacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Özellikle de Ahmet ile Arzu arasında yaşanacaklar önemli ve Meltem’in Arzu’ya yaptığı itiraf her şeyi değiştirecek.

Meltem, Ahmet’i bitirme ve onun her şeyini elinden alma konusunda çok kararlı. Çıktığı bu yolda da her türlü yöntemi kullanıyor. Arzu’ya Ahmet’in onu nasıl kandırdığını anlatan Meltem, amacına da adım adım yaklaşıyor… “Ahmet kurdu bütün tezgahı…” diyen Meltem’in sözleri Arzu’yu şoke ediyor…

Sinan ise Zeynep’e hesap soruyor. Ahmet’in verdiği parayı neden aldığını soran Sinan ile Ahmet arasında büyük gerginlik sürüyor. Sinan ne Zeynep ile ne de onsuz yapabiliyor… Nikah tarihi alındı ama Sinan göreve gidiyor. Görevde Sinan’ın başına bir şey mi gelecek? Nikahları var ama hiç aramayan Sinan konusu yeni bölümde heyecanın da artmasına neden olacak..

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret, pazar akşamlarının etkileyici yapımlarından birisi. Geçen hafta Teşkilat dizisine izleyici kaptırmayan tek yapım konumunda.

İşte Kefaret dizisinin 17. bölümünden 2. fragman:

Kefaret yeni bölümüyle 14 Mart Pazar 20.00’de FOX’ta!