Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde işte heyecanı artıran tablo bu!

Hekimoğlu dizisinde işte heyecanı artıran tablo bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Hekimoğlu ekran yolculuğuna devam ediyor… Dizi dünyasına yeni yapımların bir bir geldiği bu dönemde Salı akşamları Hekimoğlu da ayakta kalma mücadelesi veriyor. Ateş Hekimoğlu karakterinde Timuçin Esen müthiş performansı ile hayranlarından büyük takdir oldu. Oyunculuk performansları ve farklı konseptiyle Hekimoğlu dikkat çekici bir yapım. Ancak yeterli izleyici ilgisini son dönemde bulamıyor.

Dizide İpek karakterine hayat veren Ebru Özkan da rolünü çok başarılı şekilde canlandırıyor. Timuçin Esen ve Ebru Özkan ikilisinin sahneleri de izleyicileri en mutlu eden anlardan… Bu sefer ikili uçakta ve İpek hastalanıyor… Ateş ve İpek arasındaki duygusallığın yükseldiği anlara 42. bölümde şahitlik edeceksiniz.

Hekimoğlu dizisinde İpek, uçakta hastalanıyor ve Ateş de ona yardım etmek için elinden geleni yapacak. O anlarda ise İpek ve Ateş arasındaki duygusallığın gelişeceğini ve ikilinin birbirine daha da çok yakınlaşacağını göreceksiniz. Birçok dizi hayranı için bu iki karakterin aşkı özlenen ve beklenen bir tablo.

Peki 42. bölümde başka neler olacak? Hem 42. bölüm 3. fragmanını hem de diğer detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Uçakta durumlar kötüleşiyor, Ateş bir çaresini bulmak zorunda! Teker teker hastalanan yolcuların sağlık durumlarında beklenmedik gelişmeler oluyor. İpek, herkes için endişelenmeye başlıyor ve Ateş’e geri dönmeleri gerektiğini hatırlatıyor.

Ateş ise büyük bir risk alarak uçakta yolculardan birini ameliyat etmeye kalkıyor. Peki bu işin sonunda neler olacak? Hekimoğlu insanları kurtarabilecek mi?

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’de Kanal D’de!