Ana sayfa Dizi Haberleri Akrep ve Alev Alev dizilerine final yolu açıldı, çok önemli iki karar geldi!

Akrep ve Alev Alev dizilerine final yolu açıldı, çok önemli iki karar geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alev Alev ve Akrep dizileri perşembe akşamları yayınlanıyor. Mevcut tabloda Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımları konumunda. Alev Alev sezona iyi başladı ama son haftalarda kan kaybını durduramıyor…

Show TV’nin büyük beklentilerle yayına aldığı Alev Alev için şimdiye kadar final söylentisi bile yoktu… Ancak işler değişiyor. Kanalın Arıza gibi pazar günleri hatırı sayılır reytingler alan bir yapımını Teşkilat gelince yayından kaldırma kararı alması dikkat çekmişti. Arıza’nın 3 bölümü kaldı ve 30. bölüm itibariyle yani 11 Nisan Pazar günü veda ediyor.

Alev Alev dizisi için ise şartlar şimdiye kadar düzeltilebilir gibi duruyordu. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz gibi 3 önemli kadın oyuncunun başrolünde yer aldığı Show TV dizisinde son haftalarda ciddi bir düşüş yaşanıyor. Sahra Şaş ve Bora Cengiz’in hikayeye katılması da reytinglerin yükselmesini sağlamadı.

Şimdi de 1 Nisan Perşembe günü başlayacak olan TRT1’in Bir Zamanlar Kıbrıs ve Kanal D’nin Camdaki Kız dizilerinin başlaması ile birlikte Alev Alev için artık yolun soluna gelindiği söylenebilir. 4 iddialı dizinin arasında zaten mevcut durumda bile toparlanmakta zorlanan Alev Alev için final kararı çıkar ise kimse şaşırmasın.

Star TV de kendi hatasından Akrep dizisinin düşüş yaşamasına neden olmuştu… Gün değişikliği sonrası toparlanamayan Demet Akbağ ile Evrim Alasya’nın başrolünde yer aldığı Akrep, zaten haftalardır kötü oranlar elde ediyor. Sonuç olarak, 1 Nisan perşembe akşamı elde edilecek reytinglerden sonra Alev Alev ve Akrep için karar zamanı da gelebilir…