Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde işte şimdi gerçek meseleler konuşulacak!

Hekimoğlu dizisinde işte şimdi gerçek meseleler konuşulacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisinin 21. yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili ilk detaylar ortaya çıktı. Salı akşamlarının en farklı yapımlarından olan Hekimoğlu, arzu edilen reytinglere bir türlü gelemese de, güçlü bir alternatif olarak duruyor.

Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Aytaç Şaşmaz, Kaan Yıldırım ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 21. yeni bölümünde Ateş’in ailesi İstanbul’a geliyor!

Ancak bu durum Ateş Hekimoğlu’nun pek de hoşuna gitmeyecek. Çünkü Anne ve babasını görmekten hoşlanmıyor. Ateş’in bu durumu da izleyicilerin dikkatini fazlasıyla çekecek. Neden böyle bir duygu içinde?

Orhan ise onun ailesi için bir hayal kırıklığı olduğunu düşünmesinin böyle davranmasına neden olduğunu söylüyor. Peki Ateş hoca neden böyle hissediyor? Uzun zaman sonra annesiyle karşı karşıya gelen Ateş ne yapacak? Ailesiyle arasında olan buzlar eriyecek mi?

Ateş Hekimoğlu’nun geçmişine gidildikçe yaşadıkları ortaya çıkacak, onun hakkındaki gerçek meseleler gün yüzüne çıkmaya başlayacak.

Öte yandan yeni motoru sayesinde bambaşka bir heyecan yaşayan Ateş, bu sevinç gösterisini de en yakın arkadaşı olan Orhan’a gösteriyor.

İşte Hekimoğlu dizisinin 13 Ekim Salı akşamı yayınlanacak olan bölümünden ilk görüntüler…