Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde kimsenin beklemediği hamle!

Hekimoğlu dizisinde kimsenin beklemediği hamle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en farklı yapımlarından olan Hekimoğlu dizisi Salı akşamları yolculuğuna devam ediyor. Dizinin 20. bölümü 6 Ekim saat 20.00’de yayınlanacak. Yeni bölümde çok önemli detaylar var.

Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden yeni fragman yayınlandı. Bir önceki fragmanda İpek’in gizli hayranı ortaya çıkmıştı. Hekimoğlu’nun vereceği tepki de merak ediliyordu.

Hekimoğlu 20. Bölüm Fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. İpek’in hayatına bir başka erkeğin girmesini kabul edemeyen Ateş, beklenmedik bir hamlede bulunuyor. İpek’e ellerinde çiçeklerle giden Ateş’in itirafı ne olacak? İpek, bu durum karşısında Hekimoğlu’na ne cevap verecek?

Dizinin hayranları eminiz bu anları büyük bir heyecanla izleyecek. Ayrıca İpek’in Ateş Hekimoğlu’nun eski eşi Selin’in karşısında “Ateş’e önem veriyorum” demesi de iki karakterin yakınlaşması noktasında önemli bir adım gibi duruyor. Ateş ile İpek yakınlaşması dizinin yeni bölümündeki en önemli konu olarak dikkat çekecektir.

Bir başka detay ise Aytaç Şaşmaz’ın canlandırdığı Emre karakterinin Damla Colbay’ın canlandırdığı Zeynep’e yaptığı iltifat. Bu iki karakter arasında da neler olacağı yeni bölümde dikkatleri çekecektir.

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’de Kanal D’de!