Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde müjde bekleyenler heyecanlı, yeni bölüm ayrı bir güzel!

Hekimoğlu dizisinde müjde bekleyenler heyecanlı, yeni bölüm ayrı bir güzel!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinin 44. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Dizinin final öncesi 7 bölümü kaldı. Kanal D için final kararı kesin. Ancak dizinin dijital platformda devam etme ihtimali de var ve görüşmelerin yapıldığı bilgisi de gelmişti.

Hekimoğlu dizisi hayranları dijitalde de devam etse yapıma sahip çıkmaya kararlı. Gelecek müjdeyi bekleyen hayranlar, ayrıca 6 Nisan Salı akşamı yayınlanacak olan 44. bölümde neler yaşanacağını da merak ediyor. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde önemli konular gündeme getirilecek.

Memoli’nin kararı Ateş’i zor duruma sokuyor! Yeni bir donör bulunduğunu Ateş’ten gizli bir şekilde hasta yakınlarına söyleyen Memoli ipin ucuna geliyor. Hekimoğlu 44. bölümden 2. fragmanı videoda izleyebilirsiniz.

Ayrıca dizinin yeni bölümünde ekibi zor bir karar bekliyor! Lösemili genç bir hastaya ilik nakli yapılması gerekmektedir. İliği uyumlu olan kardeşten nakil yapılacağı sırada küçük kardeşte enfeksiyon olduğu saptanır.

Enfeksiyon tüm planları alt üst eder. Hekimoğlu ve ekibinin doğru seçeneği bulup o zor kararı vermesi gerekmektedir.