Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu dizisinde sürpriz ayrılıklar; veda mesajları izleyicilere gözyaşı döktürdü!

Hekimoğlu dizisinde sürpriz ayrılıklar; veda mesajları izleyicilere gözyaşı döktürdü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Hekimoğlu dizisinin Zeynep Can’ı Damla Colbay ve Emre’si Aytaç Şaşmaz diziye veda etti. Her iki oyuncu da ayrılıklarını Twitter üzerinden duyurdu.

Dizinin çılgın doktoru Ateş Hekimoğlu’nun ekibindeki tek kadın doktor olan Zeynep Can, hastalara şefkatli yaklaşımı ve onlarla gereğinden fazla bağ kurmasıyla dikkat çekiyordu. Aytaç Şaşmaz da canlandırdığı zengin ve yakışıklı ama geçmişi bir o kadar karanlık Emre karakteriyle izleyicilerin büyük beğenisini kazanmıştı.

Hekimoğlu dizisinde sürpriz ayrılıklar; veda mesajları izleyicilere gözyaşı döktürdü! 8

28 yaşındaki Damla Colbay, ilk olarak Kara Para Aşk dizisindeki Demet karakteriyle tanınmıştı. Ardından Hayat Mucizelere Gebe dizisinde İnci, İçerde dizisinde Eylem karakterlerine hayat veren Colbay, Zengin ve Yoksul dizisindeki kısa deneyiminin ardından 2019 yılında rol almaya başladığı Hekimoğlu dizisiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

22 yaşındaki Aytaç Şaşmaz da, Hekimoğlu’ndan önce Söz dizisinde canlandırdığı Feyzullah Altıparmak karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştı.

Hekimoğlu dizisinde sürpriz ayrılıklar; veda mesajları izleyicilere gözyaşı döktürdü! 9

Hekimoğlu dizisi hiç kuşkusuz hem Damla Colbay hem de Aytaç Şaşmaz’ın kariyerinde büyük bir adım oldu. Her iki oyuncu da başarılı oyunculuklarıyla kariyerlerinde yeni kapıları aralamaya başladı.

Damla Colbay, diziden ayrıldığını Twitter hesabından yaptığı “Sizi özleyeceğim” sözleriyle duyurdu.

Aytaç Şaşmaz da “Oyuncu arkadaşlarım, abilerim, üstadlar ve tüm güzel ekip. İyi ki varsınız, iyi ki vardınız!” diyerek duygusal bir şekilde diziye veda etti.

Hekimoğlu dizisinin resmi hesabından yapılan paylaşımda da “Her zaman ne yapıyorsanız onu yapın…” sözleriyle iki oyuncuya veda edildi.

Öte yandan her iki oyuncunun diziye vedası izleyiciler tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Yorumlarda bazı izleyiciler üzüntüden ağladıklarını belirtirken her iki oyuncuyu da özleyeceklerini dile getirdiler.

Şimdi hayranları merakla Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz’ın yeni projelerini bekliyor. Aytaç Şaşmaz zaten Baht Oyunu isimli Kanal D dizisiyle anlaştı ve yakında yeniden izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.