Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova setindeki kavga, yeni bölümü daha da ilginç bir hale getirdi!

Bir Zamanlar Çukurova setindeki kavga, yeni bölümü daha da ilginç bir hale getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adana’da çekimleri devam etmekte olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 100. bölüm itibari ile sezon finali yapması bekleniyor. Yeni sezonda da devam edecek olan dizide iki ünlü ismin kavgası ise gündeme damgasını vurdu.

Kerem Alışık ile Murat Ünalmış’ın sette yaşadığı tartışmanın ardından yönetmen Murat Saraçoğlu’nun çekimleri iptal etmek durumunda kaldığı ve konunun da yapımcıya iletildiği TV100’ün haberiyle ortaya çıkmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yaşanan bu kavga ilk değil, daha önce de yine Kerem Alışık ile Uğur Güneş arasında sorunlar yaşanmıştı. Yeni bölüm öncesinde setten gelen bu haberler izleyicinin de ilgisini çekti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 94. yeni bölüm 29 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak, Kerem Alışık ve Murat Ünalmış’ın canlandırdığı Fekeli ile Demir karakterleri yeni bölümde sık sık birlikte görülecek… Demir’in Fekeli’yi vurması ise dizinin flaş sahnesi olacak.

İki ünlü oyuncunun sette yaşadığı gerginlikten sonra Bir Zamanlar Çukurova hayranları, Demir ve Fekeli karakterlerini sahnesini de bu bilginin ışığında izleyecek… Stok bölümler yayınlanmakta olduğu için 94. bölüm sahneleri çekilirken yaşanan bir gerginlik olmadığını da hatırlatalım.

İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 29 Nisan Perşembe günü ekrana gelecek olan 94. bölümünden 2. fragman… Bakalım dizi Camdaki Kız ile reyting mücadelesinde neler yapacak?

Camdaki Kız hem AB hem de ABC1 gruplarında birincilikleri eline geçirdi. Bir Zamanlar Çukurova, ciddi bir gerileme yaşadı. Ancak tüm kişilerde hala atv dizisi birinci ve yeni haftada bu denklem nasıl oluşacak herkes merakla bekliyor.