Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde yeni dönemin işaretini Timuçin Esen verdi!

Hekimoğlu dizisinde yeni dönemin işaretini Timuçin Esen verdi!

tarafından ker_def

Kanal D’nin gerek senaryosu gerekse oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren dizisi Hekimoğlu, yeni sezona başlıyor. Dünya çapında büyük bir hayran kitlesi edinen House M.D.’nin Türkiye uyarlaması olan, Hekimoğlu adıyla da Türkiye’de sadık izleyicisi olan dizinin yeni bölümü, 1 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek.

Hekimoğlu’nun başrol oyuncuları Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay, yeni sezonu ve dizinin başarısını anlattı. -Yeni yayın döneminde Hekimoğlu izleyicilerini neler bekliyor? Dizinin ünlü isimleri yeni sezon hakkında açıklamalarda bulundu.

Timuçin Esen, yeni sezon için oldukça iddialı. Başarılı oyuncu, “Yeni sezonda ekip birbirinden zor vakaları çözmeye çalışırken tüm ekibin bilinmeyen yönleri, geçmişleri ve özel hayatları biraz daha açığa çıkacak” diye konuştu. Aslında bu detaylar çok önemli. Dizide karakterlerin özel hayatlarının ortaya dökülmeye başlaması, hikayenin de daha genişlemesini sağlayacak.

Okan Yalabık da izleyicileri birbirinden ilginç vakaların beklediğini belirterek, dizinin doktorluk yönünün de ilk sezon ki gibi güçlü olacağının altını çizdi.

Ebru Özkan ise dizinin ilk sezondaki gibi heyecanlı geçeceğini ve yeni sürprizlerle yola devam edeceklerinin altını çizdi.