Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde yeniliklere hazır mısınız? Kaan Yıldırım ilk tüyoyu verdi!

Hekimoğlu dizisinde yeniliklere hazır mısınız? Kaan Yıldırım ilk tüyoyu verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dr. House dizisinden uyarlanan ve Hekimoğlu ismi ile yayınlanan dizinin büyük bir izleyici kitlesi bulunuyor. İlk sezon çok başarılı geçti ve ekip sosyal medyada büyük övgü aldı. Pandeminin araya girmesinin ardından geçen 5 ay, diziye olan özlemi de artırdı.

Hekimoğlu 1 Eylül Salı yani bu akşam 15. bölümüyle birlikte ikinci sezonuna başlıyor. Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ekibi de izleyiciler de son derece heyecanlı.

Dizide Doktor Mehmet Ali karakterini canlandırmakta olan Kaan Yıldırım, projenin en güçlü yanını aktarırken, yeni sezon ile ilgili bazı tüyolar da verdi. Kaan Yıldırım şöyle konuştu: “Bu projenin en güçlü taraflarından birinin, seyirciye ve oyunculara birçok yeni bilgi öğretmesi olduğunu düşünüyorum. Bu sezon da seyirci ile birlikte bizim de birçok yeni bilgi edindiğimiz bir sezon olacak. Onun dışında eğlenceli sahneler zaten projenin olmazsa olmaz bir parçası. Yavaş yavaş her karakterin hikayesine ve iç dünyasına yolculuk yapacağımız bir sezon olacak.”

Dizinin sadece hastane odaklı kalmayacağı ve karakterlerin iç dünyalarına, özel hayatlarına yönelik açılımların da yaşanacak olması önemli bir gelişme. Belçim Bilgin’in Ateş Hekimoğlu’nun eski eşi olarak diziye katılması da bu açılımın ilk yansıması olacak.

Emre Acar olarak izlediğimiz Aytaç Şaşmaz da yeni hikayelerin farkını anlatırken, ” Yeni oluşumlar ve her zaman olduğu gibi zor vakalar var. İzleyicinin yine yeni bilgiler edinirken bir yandan da kendilerinden bir şeyler bulabileceği hikayeler söz konusu” ifadesini kullandı.

Bu sezon kaldıkları yerden devam edecekleri mesajını veren dizide Zeynep olarak büyük beğeni toplayan Damla Colbay, ikinci sezonun da kilit isimleri arasında bulunuyor.

Zeynep ile Ateş arasında neler yaşanacak izleyiciler meraktan adeta çatlıyor… Damla Colbay ise “Bu sezon kaldığımız yerden, yine çok heyecan verici vakalarla ve hikayelerle ekran karşısında olacağız. Kendi adıma seyircilerimizle birlikte olmayı çok özledim. Her hafta yeniden onlarla paylaşımda bulunabiliyor olduğum için çok mutluyum” şeklinde konuştu.