Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinin reytinglerinde bir iyi bir sıkıntılı gelişme!

Hekimoğlu dizisinin reytinglerinde bir iyi bir sıkıntılı gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinin dün akşam 39. bölümü ekrandaki yerini almıştı. Dizinin gidişatı konusunda reytingler önemli bilgiler sunuyor.

Kanal D’nin bir sonraki sezona taşıyıp taşımayacağını hayranlar merak ediyor. Hekimoğlu, House MD uyarlaması olsa da kendisine has konsepti ve güçlü oyunculuk performansları ile ekranın en farklı yapımlarından birisi konumunda.

Timuçin Esen hayranları da ünlü oyuncunun sergilediği müthiş oyunculuk gösterisinden son derece memnun. Aynı şekilde Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay da canlandırdıkları karakteri gayet başarılı şekilde sunuyor. Hekimoğlu hayranları da yapımın uzun süre ekranda kalmasını çok istiyor.

Son haftalarda reytinglerini düzeltme noktasında önemli adımlar atan dizinin 39. bölümü de AB grubunda çok iyi sonuçlar aldı. 5’li oranlara yaklaşan ve günü de tüm programlar içinde 5. sırada tamamlayan dizi için bu güzel bir haber.

Ancak hem total hem de ABC1 kategorilerinde oranlar biraz düşük geliyor. Birkaç haftadır da dizi özellikle totalde toparlanamayarak, olumsuz bir grafik çiziyor… Dizinin AB grubunda iyi sonuçlar alması yoluna devam edeceği anlamı taşıyor.

Ancak totalde de bir miktar güçlenmesi iyi olacaktır. Hekimoğlu hayranları özellikle Kanal D’nin sezon sonunda diziyi devam ettirip ettirmeyeceğini merak ediyor. Bu kararı verirken de kanalın reytingleri baz alacağı ortada.

9 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan 40. bölümden ilk fragman da yayınlandı.