Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumlar Apartmanı’na çelme taktı! Baraj düştü, Hekimoğlu sevindirdi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumlar Apartmanı’na çelme taktı! Baraj düştü, Hekimoğlu sevindirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları reyting rekabeti yapan 4 dizisi görüyoruz. Masumlar Apartmanı dizisi AB ve ABC1 kategorilerinde 13’lü reytingleriyle erişilmez bir noktada. Ancak totalde ise atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tarafından bir kez daha geçildi.

Sezonun en başarılı yapımı olarak dikkat çeken TRT1 dizisi dün akşam yine total kategorisinde EDHO’nun gerisinde kaldı. atv dizisi 11’li reytinglere yükselince birincilik de geldi. EDHO, AB ve ABC1’de ise Masumlar Apartmanı’nın gerisinde ikinci sırada bulunuyor.

İki dizinin zirve yarışında genelde kazanan Masumlar Apartmanı oluyordu. Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hem kadrosuna yeni isimler kattı hem de heyecanı her hafta daha da yükselterek totalde de olsa birincilik elde etmeyi başardı.

Baraj dizisi ise Fox TV ekranında şaşırtan hikaye döngüsü ile yoluna devam ederken, reytinglerinin de bir miktar düşüş yaşadığı gözlemleniyor. Totalde 7’li oranlara kadar çıkan dizinin bir miktar gerilediği görüldü. Hikayenin fazla abartı içermesi mi izleyicileri rahatsız etti, merak ediliyor.
AB ve ABC1 kategorilerinde ise dizi eski performanslarına göre iyi durumda. Baraj totalde günü 6.bitirdi ve diğer iki kategoride 7. sırada yer aldı.

Hekimoğlu dizisi ise Kanal D ekranında direnmeye devam ediyor. Özellikle AB kategorisinde iyi oranlar almayı sürdüren ve 5’li reytinglere yakın seyreden dizi, günü de 5. sırada tamamladı. Totalde 4’ün altındaki dizi 17. olurken, ABC1’de de 4’lü seviyelerde ve günü de 15. bitirdi.

İşte 2 Mart Salı günü reytinglerde ilk 10 program:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumlar Apartmanı'na çelme taktı! Baraj düştü, Hekimoğlu sevindirdi! 2