Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu finaline doğru istifa depremi!

Hekimoğlu finaline doğru istifa depremi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisinin son 6 bölümü kaldı… Dijitalde devam edip etmeyeceğini hayranlarının merakla beklediği dizinin son bölümlerine girilmiş olması, izlemek isteyenlerin ekranda buluşmasını sağlayacak mı?

Hekimoğlu’nun reytingleri ortalama oranlar ve biraz altında gelmekteydi. Bir türlü yüksek oranlara ulaşamayan dizi 2. sezonu ile birlikte ekran ömrünü tamamlayacak. 50. bölümde final yapacak olan dizinin 45. yeni bölümü ise 13 Nisan Salı akşamı yayınlanacak. Yeni bölümden yeni fragman geldi.

İstifa kararı alan Memoli’nin Ateş’e karşı tavırları da dikkatleri çekecek. Dizi hayranları Kaan Yıldırım’ın canlandırdığı Mehmet Ali karakterinin istifa edip de hikayeden ayrılmasından korkuyor. “Memoli gitmesin” diye mesaj yazan dizi takipçileri, istifa meselesini kafaya takmış durumda. Bakalım dizide istifa depremi gerçekleşecek mi, yoksa sadece bir senaryo oyunu mu? Yeni bölümde ortaya çıkacaktır.

Hekimoğlu 45. Bölüm 3. Fragmanı yayınlandı! Ateş, Merve isimli hastayı kurtarabilecek mi?

Ateş ve ekibinin karşısında yine zorlu bir durum vardır. Memoli istifa kararı aldıktan sonra Ateş’e karşı daha sert karşı çıkmaya başlar. Ateş ise, onun söylediklerinde haklılık payı olduğunu düşünse de, yine bildiğini okumaya kararlıdır.

Merve’nin hastalığının ne olduğu daha ortaya çıkaramayan Ateş riskli bir karar verir. Operasyon sırasında ise, hastanın yaşadığı acı herkesi çok korkutur.

Ateş’in söylediklerinden İpek’in kafası karışıyor!

Ekip yine karar aşamasındadır. Hastanın neyi olduğunu bulmaya çalışırken kendi aralarında tartışırlar. Memoli üst üste yaptığı hatalardan dolayı diğerlerinden daha tedirgindir.

Öte yandan İpek ve Ateş arasındaki belirsizlik iyice gün yüzüne çıkmıştır. Ateş’in söyledikleri İpek’in kafasını karıştırır.