Ana sayfa Dizi Haberleri Yurt dışı satışları patladı, Sen Çal Kapımı dizisi kurtuldu!

Yurt dışı satışları patladı, Sen Çal Kapımı dizisi kurtuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cumartesi günleri buluşan Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali 17 Nisan akşamı saat 22.45’te yayınlanacak. Reytingleri son dönemde çok düşen dizi, final yapmıyor… Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi, yaz aylarında da hayranlarını ekran başında tutmak için geri gelecek.

Haziran ayına kadar izleyicilerle buluşamayacak olan Sen Çal Kapımı, Fox TV’nin haftanın tüm günleri için bir dizisinin bulunması nedeniyle yerini Savaşçı dizisine bırakarak, bir süreliğine veda ediyor… Sen Çal Kapımı’nın yaz aylarında reytinglerinin de yükselmesi beklentisi var…

Bakalım dizi hayranları Fox TV’nin bu planına uygun şekilde diziyi yaz aylarında reytinglerde zıplatacak mı? Kanalın neden diziyi bu kadar düşen reytinglerine rağmen sahiplendiği konusunun da detayı ortaya çıktı… Yurt dışı satışlarının çok yüksek olması, diziden vazgeçilmemesinin ana sebebi olarak görünüyor.

Sen Çal Kapımı dizisi son dönemde yurt dışında büyük ilgi görmeye başladı. Satış yapılan ülke sayısının 50’nin üzerine çıktığı da belirtiliyor. Dizide Ceren karakterini canlandıran Melisa Döngel, bu konuda şu bilgileri verdi:

“Güzel gidiyoruz, diğer ülkelerden geri dönüşler zaten çok güzel. En son bildiğim kadarıyla 54 ülkeye satılan bir dizi zaten. Yurt dışında da çok fazla ilgisi var dizinin, öyle bitecek gibi bir karar duymadık.”

Yurt dışı satışları patladı, Sen Çal Kapımı dizisi kurtuldu! 1

Sosyal medyada da ilk başladığı günden bu yana müthiş bir etkileşim dalgası yaratan dizinin geçtiğimiz günlerde 5 milyon tweet atılarak dünya çapında gündeme geldiğine de şahit olmuştuk.

şte 17 Nisan Cumartesi günü saat 22.45’te yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin 39.sezon finali 1. fragmanı: