Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu’nu izleyen isyan etmeden duramıyor!

Hekimoğlu’nu izleyen isyan etmeden duramıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Hekimoğlu, başarılı bir uyarlama olarak 2 sezondur yayında… Ancak dizinin final bileti çoktan kesildi. House MD isimli ABD dizisinden uyarlanan dizinin kendine has karakteristik özellikleri var. Oyunculuk performansları ve karakterlerin uyumu da hikayenin inandırıcılığını öne çıkartıyor.

Hekimoğlu, 2 sezondur ekranda ve geniş bir kitleyi de etkilemeyi başardı. Kaliteli bir yapım olması, farklı konsepti ve oyunculuk resitallerinin sergilendiği bir dizi. Ancak bu özellikler bile bir yapımı ekranda tutmaya yetmeyebiliyor. Hekimoğlu, bu kadar kaliteli bir dizi olmasına rağmen 7 bölüm sonra final yapacak.

Dizinin reyting sonuçları bir iyi bir düşük geliyor. Yani Hekimoğlu, tam olarak istenilen geri dönüşleri sağlamıyor.  İşte bu durum da Kanal D için artık sürdürülmesi zor bir denklemi beraberinde getiriyor. Timuçin Esen, Ateş Hekimoğlu karakterinde bir harika… Usta oyuncu izleyicileri de kendisine hayran bırakıyor. Esen’in yanı sıra Ebru Özkan, Okan Yalabık ve Kaan Yıldırım üçlüsü de deneyimlerini bu projede konuşturuyor.

Tabii ki genç yeteneklerden Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay için de bu yapım kendilerini gösterme konusunda çok etkili bir iş oldu.

Duygusal yoğunluğu yüksek bir 43. bölüm dün akşam ekrandaydı. Masumlar Apartmanı’nın olmadığı, Türkiye – Letonya maçının gün birincisi olduğu dün, Hekimoğlu da iyi sonuçlar getirdi.

Reytinglerde yükseliş sergileyen dizi AB grubunda günü 5 sırada bitirdi ki, bu önemli bir performans. Ayrıca ABC1 grubunda da dizi 9. sırada yerini alıyor. Tüm kişilerde 15. olan dizi her anlamda ekranda kalması gereken bir yapım olarak kendini gösteriyor.

Ancak reyting sonuçları Kanal D’nin 3.sezonu göze almasını sağlamadı. Bu da finali beraberinde getirecek. 7 bölüm sonra Hekimoğlu dizisine veda ediyoruz.

Hekimoğlu 44. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Ekibi zor bir karar bekliyor! Lösemili genç bir hastaya ilik nakli yapılması gerekmektedir. İliği uyumlu olan kardeşten nakil yapılacağı sırada küçük kardeşte enfeksiyon olduğu saptanır. Enfeksiyon tüm planları alt üst eder. Hekimoğlu ve ekibinin doğru seçeneği bulup o zor kararı vermesi gerekmektedir.