Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’ın tezatı dizide dram, sette neşe! Demet Özdemir yine çok klas! İlayda Alişan, ilhamını bekliyor!

Nurgül Yeşilçay’ın tezatı dizide dram, sette neşe! Demet Özdemir yine çok klas! İlayda Alişan, ilhamını bekliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldıkları dizilerin yanı sıra sosyal medya paylaşımları ile hayranlarının ilgiyle takip ettikleri üç kadın oyuncu, takipçilerini mutlu eden paylaşımlara imza atıyorlar. Şu anda üçü de ekranda farklı dizilerde rol alan Nurgül Yeşilçay, Demet Özdemir ve İlayda Alişan, dizileriyle olduğu kadar yaptıkları paylaşımlarla da sosyal medyanın gündemindeler.

Bu üç ismin son instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Nurgül Yeşilçay var. Oyuncu, dizide her ne kadar dramatik bir hikayenin kahramanı olsa da günlük hayatında hayli neşeli ve esprili bir kişilik.

Dizinin setinden yaptığı paylaşımlarla da hayranlarını çok mutlu ediyor. Eğlenceli videolar ve fotoğraflar paylaşan Yeşilçay, dizide birlikte rol aldıkları usta oyuncu Ayşe Tunaboylu ve oğlunu oynayan Göktan Oktay Göztepe ile karavandan poz verdi.

Nurgül Yeşilçay'ın tezatı dizide dram, sette neşe! Demet Özdemir yine çok klas! İlayda Alişan, ilhamını bekliyor! 10

Dizide Can’a hayat veren Göktepe’nin kafasının üstünden el hareketi yaparak fotoğrafa bir espri de katan Yeşilçay, rol arkadaşı Ayşe Tunaboylu’nun doğumgünü kutlamayı da ihmal etmedi…

Nurgül Yeşilçay'ın tezatı dizide dram, sette neşe! Demet Özdemir yine çok klas! İlayda Alişan, ilhamını bekliyor! 11

Son günlerin çok konuşulan bir diğer ismi ise İlayda Alişan. Genç oyuncu, Masumiyet dizisinde oynadığı Ela karakteri ile şu sıralar gündemden düşmüyor!

Çukur dizisinde hayat verdiği Akşın karakteri ile büyük bir çıkış yakaladıktan sonra bu kez Masumiyet’te çarpıcı bir rolle ekranlarda.

Öldüresiye dövüldükten sonra bir arabadan atılan Ela’nın adalet peşinde koştuğu dizi, Fox TV’de yayınlanmakta. Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ ve Hülya Avşar’ın başrolünde oynadıkları dizinin en çok ön plana çıkan ismi ise İlayda Alişan…

Genç oyuncu, o kadar başarılı bir performans sergiliyor ki neredeyse tüm oyuncuların önüne geçti! Aynı zamanda hikayenin Ela karakteri üzerine kurulmuş olması da oyuncuyu ön plana çıkarıyor.

Alişan, son günlerin dikkat çeken ismi olarak sosyal medyada da takipçi sayısını hızla arttırıyor. Çekimlerinin olmadığı bir günde evinde elindeki kahveyle aşağıdaki pozu veren oyuncu, paylaşımına başlık bulamayıp ilhamını beklemeye başlamış!

Nurgül Yeşilçay'ın tezatı dizide dram, sette neşe! Demet Özdemir yine çok klas! İlayda Alişan, ilhamını bekliyor! 12

Bir diğer isim Demet Özdemir ise Erkenci Kuş dizisiyle büyük bir çıkış yaptıktan sonra şimdi de Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gündemde.

Oyuncu, sosyal medyada büyük dikkat çeken bir isim. Hayranları tarafından ilgiyle takip edilen Özdemir, son günlerin en popüler genç oyuncuları arasında yer alıyor.

Rol aldığı diziyle olduğu kadar, kıyafetleri, stili ile de hayranlarının markajında olan oyuncu, tarzıyla büyük beğeni topluyor.

Yine değişik tarzda bir kazağı ve güneş gözlüğü ile klas bir görüntü elde ettiği pozu dikkatleri çekmekte…

Nurgül Yeşilçay'ın tezatı dizide dram, sette neşe! Demet Özdemir yine çok klas! İlayda Alişan, ilhamını bekliyor! 13