Ana sayfa Sosyal Medya Esat’a bak sen! Kerem Bürsin, yıllar önceki o dizinin fotoğrafını paylaştı, sosyal medyada olay oldu!

Esat’a bak sen! Kerem Bürsin, yıllar önceki o dizinin fotoğrafını paylaştı, sosyal medyada olay oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranda olan Kerem Bürsin, yıllar önceki bir dizisinin setinden fotoğrafıyla gündeme geldi. Oyuncu, instagram’da tam 6 yıl önce yaptığı bir paylaşımı tekrar yayınlayarak, unutulmayan o diziye ve rol arkadaşına gönderme yaptı.

2014-2015 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Şeref Meselesi dizisi, pek çok ünlü ismi bir araya getirmişti. Kerem Bürsin ile birlikte Şükrü Özyıldız, Burcu Biricik, Yasemin Allen, Şükran Ovalı da kadrodaydı.

O dönem çok konuşulan dizide rol alan bir başka isim ise, şu sıralarda TRT1’in Masumlar Apartmanı dizisinde ön plana çıkmakta. Kim mi o isim? Uğur Uzunel… Oyuncu, Masumlar Apartmanı’ndaki Esat rolü ile konuşuluyor.

Esat'a bak sen! Kerem Bürsin, yıllar önceki o dizinin fotoğrafını paylaştı, sosyal medyada olay oldu! 9Esat'a bak sen! Kerem Bürsin, yıllar önceki o dizinin fotoğrafını paylaştı, sosyal medyada olay oldu! 10

Kerem Bürsin ile Uğur Uzunel, Şeref Meselesi dizisinde birlikte kamera karşısına geçmişti. Bürsin Yiğit, Uzunel Selim karakterini oynuyordu. İki yakın arkadaştılar diziler.

Yönetmenliğini ise Altan Dönmez’ın üstlendiği dizinin çekimlerinden bir kareyi instagram sayfasından paylaşan Uğur Uzunel, Kerem Bürsin’i etiketleyerek o günleri hatırlarttı ve “6 yıl önce bugünmüş” notunu düştü.

Kerem Bürsin de “Ne günlerdi, özledim kardeşim” notuyla paylaşımı repost etti.

Esat'a bak sen! Kerem Bürsin, yıllar önceki o dizinin fotoğrafını paylaştı, sosyal medyada olay oldu! 11