Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu’nun yakışıklı Mehmet Ali’si Kaan Yıldırım’ın yeni projesi belli oldu!

Hekimoğlu’nun yakışıklı Mehmet Ali’si Kaan Yıldırım’ın yeni projesi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –En son sevilen dizi Hekimoğlu’nda Doktor Mehmet Ali karakteriyle izlediğimiz Kaan Yıldırım’ın hayranlarıyla ayrılığı fazla uzun sürmedi.Ekranların son dönem yıldızı parlayan erkek oyuncularından biri olan Kaan Yıldırım, bomba gibi bir diziyle geri dönüyor.

Yakışıklılığıyla genç kızların dikkatini çeken 34 yaşındaki Kaan Yıldırım, İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun oldu. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

İlk olarak 2013 yılında Kayıp dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan Yıldırım, Ulan İstanbul, Kalbim Yangın Yeri, İnsanlık Suçu, Halka gibi yapımlarda rol aldı. Esas çıkışını ise Hekimoğlu dizisinde canlandırdığı yakışıklı doktor Mehmet Ali karakteriyle yaptı.

Hekimoğlu'nun yakışıklı Mehmet Ali'si Kaan Yıldırım'ın yeni projesi belli oldu! 7

Bir süredir adı, sevgilisi Hadise’yle ayrılığından ve sonrasında sakallı imajıyla anılan Kaan Yıldırım’ın en sonunda yeni projesi belli oldu. Yıldırım’ın sakalları da yeni projesi için bıraktığı ortaya çıktı.

Kaan Yıldırım, önümüzdeki sezon TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Mevlana dizisinde rol alacak. Kale Film tarafından büyük bir bütçe ile hazırlıkları devam eden dizinin başrolünde Hekimoğlu’nda başarılı performansı ile göz dolduran Timuçin Esen bulunuyor. Mevlana dizisiyle Hekimoğlu dizisinin iki karakteri de yeniden bir araya gelecek.

Can Ulukay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Mevlana dizisinin kadrosunda ayrıca Ahu Türkpençe, İlker Aksum, Yusuf Çim, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimler bulunuyor.

Yakın zamanda tüm kadronun tamamlanması ve çekimlere Konya’da başlanması bekleniyor.