Ana sayfa Sosyal Medya Ne alaka? Netflix dizisinde rol alacak Tuba Büyüküstün ve Murat Boz birbirine hiç yakıştırılmadı!

Ne alaka? Netflix dizisinde rol alacak Tuba Büyüküstün ve Murat Boz birbirine hiç yakıştırılmadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / detay – Ünlü ve başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün’ün Netflix için dizi çekeceği bir süre önce gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak ismi Another Self olarak açıklanan dizide birlikte rol alacağı erkek oyuncunun ismi henüz belli değildi. Geçen hafta o isim belli oldu. Büyüküstün’le birlikte rol alacak kişinin şarkıcı Murat Boz olacağı açıklandı.

Her ne kadar oyunculuk deneyimi olsa da Murat Boz aslında bir şarkıcı. Öldür Beni Sevgilim isimli 2019 yapımı filmde Seda Bakan ile başrolde yer alan ünlü şarkıcı, ayrıca O Ses Türkiye yarışmalarıyla da ekranda sık sık yer alan bir isim.

Ne alaka? Netflix dizisinde rol alacak Tuba Büyüküstün ve Murat Boz birbirine hiç yakıştırılmadı! 11

Netflix dizisi Murat Boz için çok önemli bir sınav olacak. Zira hem Netflix gibi uluslar arası bir platformda yer alacak hem de dünyaca ünlü ve deneyimli oyuncu Tuba Büyüküstün’le birlikte rol alacak.

Ancak bu karar izleyiciler tarafından hiç de beğenilmedi. İzleyiciler Tuba Büyüküstün gibi usta bir oyuncunun yanına Murat Boz gibi deneyimsiz bir ismin seçilmesine anlam veremedi ve ikiliyi birbirine hiç yakıştırmadı.

Ne alaka? Netflix dizisinde rol alacak Tuba Büyüküstün ve Murat Boz birbirine hiç yakıştırılmadı! 12

Bir izleyici “Benim gözümde Murat Boz şarkıcı da değil oyuncu da. Tuba gibi iyi bir oyuncunun yanına yakışmış mı hiç? Cast seçimini yapan kişilere işlerini daha iyi yapmalarını öneririm.” diye yazdı.

Ne alaka? Netflix dizisinde rol alacak Tuba Büyüküstün ve Murat Boz birbirine hiç yakıştırılmadı! 13

Bir başka izleyici ise tepkisini “Murat Boz “şarkıcı” T. Büyüküstün çok iyi bir “oyuncu”. Herkes kensi işinde başarılı. Olmasın bence” sözleriyle dile getirdi.

Ne alaka? Netflix dizisinde rol alacak Tuba Büyüküstün ve Murat Boz birbirine hiç yakıştırılmadı! 14

İkiliyi bir arada hiç beğenmediğini söyleyen bir başka izleyici ise yaptığı paylaşımda “Hiç olmamış. Yine de önyargılı olmak istiyorum belki dizide iki kardeşi oynuyorlardır” diye yazdı.

Ne alaka? Netflix dizisinde rol alacak Tuba Büyüküstün ve Murat Boz birbirine hiç yakıştırılmadı! 15

Tuba Büyüküstün’ün yanı sıra Boncuk Yılmaz, Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu ve Fırat Tanış da dizide yer alan diğer isimler. Okul arkadaşı 3 kadının hikayesinin anlatıldığı dizide, kansere yakalanan arkadaşlardan birisinin bu durumu etrafında gelişen olaylar anlatılacak.