Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin Handan’ı ve Cihan’ı sokakta tepki alıyor mu?

Hercai dizisinin Handan’ı ve Cihan’ı sokakta tepki alıyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde rol alan Gülçin Hatıhan, Handan Sadoğlu karakterine hayat veriyor. Serdar Özer ise yapımda Cihan Sadoğlu olarak izleyicilerin karşısına çıkmakta.

Hercai dizisi izleyicilerinin en büyük eleştirisi Handan ve Cihan karakterlerinin aldıkları kararların Ebru Şahin’in canlandırdığı Reyyan’ı kötü duruma düşürmesi.

Peki bu gelişmeler sonrası iki ünlü oyuncu sokakta tepkiler alıyor mu?

Gülçin Hatıhan, Midyat’ta sokağa çıktıkları zaman güzel tepkiler aldıklarını anlattı ve “Biz burada sokağa çıktığımız zaman en az 10 fotoğraf çektirmeden eve geri dönmüyoruz. İnsanların bana kişisel olarak tepkileri çok güzel. O yüzden ben insanların tepkilerini de seviyorum” açıklamasında bulundu.

Serdar Özer ise canlandırdıkları karakterlerin dezavantajlı gibi görünebileceğine değindi ve şöyle konuştu: “Avantajı büyüktür.Bu tarz karakterlerde oyunculuğun her safhasını bulabiliyorsun. Dramı da vardır, komedisi de vardır. Kızarlar ama severler. Net kızdıkları karakter tiplemeleri değildir Cihan ve Handan. Ben de dışarıda hiç kötü tepki almadım.”