Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai öyle bir bomba patlattı ki, ters köşenin kralını yaptı!

Hercai öyle bir bomba patlattı ki, ters köşenin kralını yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle 53. bölümü ile 25 Aralık Cuma akşamı buluşacak olan Hercai dizisinin gün değişikliği yapacağı iddiasının ardından bu sefer de yeni bir gelişme daha yaşandı. Dizinin yeni yılda Cuma akşamları değil, pazar akşamları yayınlanacağına yönelik duyurunun yakında yapılması bekleniyor.

Bu arada 53.ölümden ilk fragman da yayınlandı. Hazar Şadoğlu’nun Dilşah ile karşılaştığı anlar ise herkesi şaşkınlığa uğrattı. Dizinin hayranları resmen şoke oldu. “Olaylara gel, çok heyecanlı. Azize ve Nasuh neler oluyor? En merak ettiğim sahne Hazar – Dilşah yaşıyor. Gel Cuma, gel ışık hızıyla gel” diye yorum bırakan bir dizi hayranı birçok kişinin de heyecanını yansıtması bakımından dikkat çekiciydi.

Dilşah’ın yaşadığının ortaya çıkması bazı soru işaretlerini de gündeme taşıdı… Bir dizi hayranı ise, “Dilşah yaşıyorsa bunca intikam neden alındı. Resmen iki sezon çöp olmuş. Entrika, dram yapalım derken Ruhsar dizisine döndü. Siz şimdi Dilşah – Hazar aşkı yazarsanız, Zehra’yı kötü ederseniz de ortada iki bebek ne alacak?” diye eleştirilerde bulundu.

Heyecanla yeni bölümü beklediklerini belirten Hercai hayranları 53. bölüm fragmanından bir hayli etkilendi. İşte o görüntüler: