Ana sayfa Sosyal Medya Hercai’nin Dilşah’ı Aysun Metiner hayranlarına yeni dizi müjdesi!

Hercai’nin Dilşah’ı Aysun Metiner hayranlarına yeni dizi müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1972 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Aysun Metiner, İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu… Bugüne kadar yer aldığı projelerdeki başarılı performansları ile dikkat çeken Aysun Metiner, birbirinden önemli yapımlarda bulundu.

1990’lı yıllardan bu yana ekranda izlediğimiz oyuncu, Şaşıfelek Çıkmazı isimli diziden Asmalı Konak’a ve Arka Sokaklar’dan Hercai’ye kadar birçok yapımda rol aldı.

Son dönemde Hercai isimli dizideki Dilşah karakteri ile ekranda izlediğimiz oyuncu, ayrıca Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide de konuk oyuncu olarak yer aldı.

Aysun Metiner, yeni bir dizi için anlaşma yaparak hayranlarına müjdeyi verdi… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Son Nefesime Kadar isimli Fox TV dizisine ünlü oyuncu da katıldı.

Nurgül Yeşilçay ile Emre Kınay’ı başrolde buluşturan dizi, psikolojik sorunları olan bir polisin hikayesini anlatıyor.

Dizinin kadrosuna son dönemde dört önemli isim katılmış oldu. Aysun Metiner’in yanı sıra; Ahmet Saraçoğlu, Bedir Bedir, Süreyya Güzel izleyicilerle yeni hikayede buluşacak.

Dizinin dikkat çeken oyuncuları arasında; Ertan Saban, Begüm Birgören, Baran Bölükbaşı, Emre Bey, İpek Filiz Yazıcı da bulunuyor.