Ana sayfa Sosyal Medya Herkes meraktaydı! Ezgi Mola ve Merve Dizdar’dan bir başka sürpriz yolda!

Herkes meraktaydı! Ezgi Mola ve Merve Dizdar’dan bir başka sürpriz yolda!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi ile gündemde olan Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın izleyicilerine güzel bir sürprizi var! Haberi Mola, instagram hesabından verdi! Pandemi nedeniyle yaşanan zorunlu ara bitiyor!

Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı’nda birlikte rol aldığı Merve Dizdar ile aslında ilk kez Alice müzikalinde karşılıklı oynamıştı. İkili, dizideki Gülben ve Safiye kardeşler olarak geçtiğimiz sezondan beri ekrandalar ve karşılıklı oyunculukları ile de büyük beğeni topluyor çok konuşuluyorlar.

Geçtiğimiz günlerde birlikte Altın Kelebek’in ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü de alan ikili, şimdi yeniden beraber sahneye çıkmaya hazırlanıyor!

Herkes meraktaydı! Ezgi Mola ve Merve Dizdar'dan bir başka sürpriz yolda! 11

Ezgi Mola’nın ‘Kraliçe’ ve Merve Dizdar’ın ‘Kedi’ rolünü oynadığı Alice müzikalinin ardından Masumlar Apartmanı ekrana gelmeleri güzel bir sürpriz olmuştu.

Şimdilerde ikili yeniden Alice için kolları sıvadı! Son dönemin çok konuşulan isimlerinden olan Merve Dizdar ile Ezgi Mola’yı hem ekranda hem de sahnede aynı anda rol alacakları için yoğun günler bekliyor!

İlk olarak 7 Şubat 2019’da gösterilmeye başlanan Alice Müzikali, kapalı gişe olarak devam etmişti. Büyük ilgi gören ve Zorlu PSM’de sanatseverlerin beğenisine sunulan müzikalin geri döneceği haberini Ezgi Mola, sevenleriyle paylaştı.

Herkes meraktaydı! Ezgi Mola ve Merve Dizdar'dan bir başka sürpriz yolda! 12

BKM, Zorlu PSM ve ID İletişim ortak yapımcılığında sahneye uyarlanan Alice müzikalinin başrolünde Serenay Sarıkaya ‘Alice’ olarak yer alıyor. Pandemi nedeniyle zorunlu ara verilen Müzikal için geri sayım başladı! İlk gösterim 7 Şubat’ta! 23. Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Haldun Dormen Özel Ödülü” ve En İyi Koreografi Ödülleri’nin sahibi olan ‘Alice Müzikali’, Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilen “Alice Harikalar Diyarında” eserinden sahneye uyarlanmakta.

Herkes meraktaydı! Ezgi Mola ve Merve Dizdar'dan bir başka sürpriz yolda! 13

Serdar Biliş’in yönetmenliği ve Beyhan Murphy’nin koreografisi ile çağdaş bir müzikal uyarlama olan ve Alice olarak isimlendirilen müzikalinde Serenay Sarıkaya “Alice”, Ezgi Mola “Kraliçe”, Enis Arıkan “Tavşan”, Şükrü Özyıldız “Şapkacı”, İbrahim Selim “Kral”, Merve Dizdar ise “Kedi” rolünü oynuyor.

Herkes meraktaydı! Ezgi Mola ve Merve Dizdar'dan bir başka sürpriz yolda! 14

Müzikalin başlayacağının duyulmasının ardından Ezgi Mola ve Serenay Sarıkaya’nın da bir araya geldiği son pozları dikkat çekti. İkili, müzikal öncesi buluştuklarının instagram’dan duyurmuş oldular…

Herkes meraktaydı! Ezgi Mola ve Merve Dizdar'dan bir başka sürpriz yolda! 15