Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’den bomba gibi bir dizi geliyor! Sezonun ikinci yarısına damga vurursa şaşırmayın!

Show TV’den bomba gibi bir dizi geliyor! Sezonun ikinci yarısına damga vurursa şaşırmayın!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV, son yıllarda iddialı projeleriyle dikkat çeken bir yapım olmayı başarıyor! Geçtiğimiz sezon Ramo gibi kimi dizilerinin reytingleri günü kurtarsa da final yaparak izleyiciyi kızdırsa da kanalın iddialı projeleri devam ediyor!

Show TV’den fenomen olarak başlayıp biten diziler arasında İçerde ve Çukur hala çok konuşulan ve hatırlanan yapımlar. Yeni sezonda da Aziz ve Üç Kuruş dizileriyle başarılı işlere imza atmaya devam ediyor kanal.

Şimdilerde ise bir başka iddialı yapımı ekrana getirmek için gün sayıyor! Hikaye ilginç, oyuncu kadrosu güçlü ve iddialı, yönetmen ise başarılı işlere imza atmış bir isim! Kanalın bu yeni dizisinin tanıtımı ise kısa bir süre önce ekrana geldi ve şimdiden merakları adeta zıplattı!

Dizinin ismi Baba! Haluk Bilginer’in başrolde yer alması, diziyi zaten iddialı bir yere koymakta! Bu iddiayı büyüten bir başka etken ise yönetmen Çağrı Bayrak! Son olarak Erkenci Kuş gibi çok konuşulan bir dizinin ardından Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin de yönetmenliğini yapmıştı.

Show TV'den bomba gibi bir dizi geliyor! Sezonun ikinci yarısına damga vurursa şaşırmayın! 7

Bu kez Baba dizisinin yönetmenliğini üstlenmekte. Haluk Bilginer ile başrolde yer alan isim ise dizinin bir başka sürprizi! Söz dizisiyle kariyerinde büyük sıçrama yaşayan Tolga Sarıtaş da Baba dizisinde öne çıkacak bir rolde!

Baba dizisinin yapımcılığını ise pek çok başarılı projeye imza atan Ay Yapım üstleniyor. Dizide ayrıca Zeynep Tuğçe Bayat, Taner Rumeli, Özge Özaacar, Beril Pozam, Damlasu İkizoğlu, Nihan Okutucu ve Bihter Dinçel de rol almakta.

Dizinin senaryosunu yazan isimler de iddialı! Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’u yazan Gökhan Horzum ve Ekin Atalar tarafından kaleme alınıyor Baba’nın senaryosu.

Çekimleri başlayan dizide, birbirinden kopan Saruhanlı ailesinin uçak kazası sonrası değişen hayatı konu ediliyor.

İşte Baba’nın dikkat çeken ilk tanıtımı: