Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Soral, anne olacağını ilginç bir pozla cümle aleme duyurdu!

Hande Soral, anne olacağını ilginç bir pozla cümle aleme duyurdu!

tarafından zk zk

elevizyonGazetesi.com / Detay- 2017 yılında evlenen Hande Soral ve İsmail Demirci çiftinden gelen bebek haberi, ailelerini olduğu kadar hayranlarını da çok heyecanlandırdı. Geçtiğimiz sezon Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Soral, bir süredir Kapadokya ile İstanbul arasında mekik dokuyordu.

Soral, BluTV için ikinci sezonu çekilen Alef dizisinde rol alıyordu. Hande Soral’ın yoğun geçen set çalışmaları sırasında sık sık Kapadokya’nın muhteşem doğasında gezintiye çıktığını sosyal medya hesabını takip edenler görmekte.

Ancak bu kez oyuncu, beklenen ama sürpriz bir haberi verdi hayranlarına! Geçtiğimiz sezon eşi İsmail Demirci ile uzun süren zorunlu ayrılık yaşamıştı.

İsmail Demirci, iki yıl boyunca ekranda kalan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi için Ordu’da çekimdeydi ve fırsat buldukça İstanbul’a geliyordu. Hande Soral’ın da Bir Zamanlar Çukurova için Adana’ya gitmesi, çiftin uzun zaman ayrı kalmalarına neden olmuştu.

Bu yıl vaktinin çoğunu İstanbul’da geçiren çift için güzel bir sürpriz geldi ve Hande Soral, anne olmaya hazırlandığını duyurdu!

Çiftin sevenlerine sosyal medya hesaplarından yayınlayarak yaptıkları duyuru ise görenleri ilk anda şaşırtarak bir kez daha gözleri açarak bakmalarını sağladı!

İsmail Demirci’nin arkası dönük olduğu pozda Hande Soral, eşinin kucağında oturuyor ve elindeki bir resmi gösteriyordu.

Hande Soral, anne olacağını ilginç bir pozla cümle aleme duyurdu! 9

Fotoğrafa dikkatlice bakanlar, ultrason fotoğrafı olduğunu ve bir bebek görüntüsünü farketti fotoğrafta. Ayrıca İsmail Demirci’nin şapkasında da ‘Dad’ yazısı vardı.

Çift, hayranlarına, dostlarına bu güzel haberi vermek için bu fotoğrafı seçmişti. Soral’ın Instagram hesabının da Hande Soral ve İsmail Demirci olarak değiştirildiği gözlerden kaçmadı.

Hande Soral’ın kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Bensu Soral da bu keyifli fotoğrafı instagram sayfasından paylaşarak heyecanını yansıtmakta gecikmedi.

Hande Soral, anne olacağını ilginç bir pozla cümle aleme duyurdu! 10

Bensu Soral’ın ablasının paylaşımına ‘Teyze oluyorum’ yorumu da dikkatlerden kaçmadı. Bu arada Hande Soral, sevinçli haberin ardından yaptığı bir başka paylaşımda da Nazar’a inanmasa da nazar boncuksuz kalmadığını gözler önüne serdi…

Hande Soral, anne olacağını ilginç bir pozla cümle aleme duyurdu! 11