Ana sayfa Dizi Fragmanları Heyecan dorukta! Leyla ile Mecnun’dan bir tanıtım daha geldi!

Heyecan dorukta! Leyla ile Mecnun’dan bir tanıtım daha geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi dünyasının en absürd dizilerinden Leyla ile Mecnun, yeni bölümleriyle yeni kanalı Exxen’de ekrana gelmek için gün sayıyor. Setteki çalışmalar son hız sürerken dizinin hayranları büyük bir meraklı yeni bölümleri bekliyor.

Leyla ile Mecnun öylesine sıkı bir hayran kitlesine sahip ki birçok fanı sırf dizilerini izlemek için Exxen alacağını söylüyor. Dizinin yeniden çekileceği haberi birkaç ay önce ortaya çıktığında hayranları deyim yerindeyse mutluluktan çıldırmıştı. Şimdi de yeni bölümler heyecan dorukta bekleniyor.

Dizinin çekimlerine başlanalı neredeyse bir ay oldu. Çekimler hızla ilerliyor. Bu arada yeni bölümlerin tanıtımları da paylaşılmaya başladı. Geçen günlerde paylaşılan ilk tanıtımın ardından ikincisi de sosyal medyaya düştü.

Leyla ile Mecnun’un ikinci tanıtımı da yine kahkaha dolu. Garipliklerle dolu sahneleriyle yine izleyicilerini kahkahaya boğmaya hazırlanan dizi belli ki gümbür gümbür geliyor. Yeni sezonun ilk bölümlerinde Mecnun, öteki taraftaki Leyla’yı kurtarmak üzere bir yolculuğa girişiyor.

Exxen’den yapılan duyuruda dizinin 3 Eylül’den itibaren izleyicilerle buluşacağı bildirilmişti. Onur Ünlü, dizinin ikinci sezonunun da yapılma ihtimalinin yüksek olduğunu ima etti.

Onur Ünlü birkaç gün önce düzenlenen basın toplantısında yeni bölümlerle ilgili olarak “Çok iyi oldu, izleyin bence. Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ekibin tamamı orada. Yeni yepyeni bir şey yapmaya çalışmadık, tam tersi kaldığımız yerden devam ettik. Bizler inandık, siz de inanın” demişti.