Ana sayfa Sosyal Medya Heyecan dozajının hiç düşmediği Yargı’da Engin’in katili için tüm ibreler hiç umulmadık birine döndü!

Heyecan dozajının hiç düşmediği Yargı’da Engin’in katili için tüm ibreler hiç umulmadık birine döndü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her pazar akşamı Kanal D ekranında izleyiciyle buluşan Yargı dizisi dün akşam yine bomba gibi bir bölümle ekrana geldi. Engin’in katilinin arandığı dizide seyircilerin iddiaları yine havada uçuştu. Ancak iddiaların çoğunluğu katilin Laçin’in olduğundan yana.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı’nın dün akşam yeni bölümü izleyiciyle buluştu. Dizide hikaye yine Ceylin’in üzerine yıkılan suçlamadan kurtarmak ve Engin’in gerçek katilini bulmak üzerineydi.

Tüm kanıtlar katilin Ceylin’in olduğundan yanaydı bugüne kadar. Ancak gerçek katilin Ceylin olmadığını tüm izleyici zaten biliyor. Peki gerçek katil kim?

Heyecan dozajının hiç düşmediği Yargı’da Engin’in katili için tüm ibreler hiç umulmadık birine döndü! 15

Dün akşamki bölümün ardından sosyal medyada yine katilin kim olduğu konusunda binlerce paylaşım yapıldı. Bugüne kadar şüpheler hep ağırlıklı olarak Yekta ve Cüneyt ile Neva’dan yanaydı. Ancak dün akşamki bölümde yaşanan bazı gelişmeler şüpheleri bugüne kadar hiç kimsenin aklına gelmeyecek bir insana yöneltti.

Dün akşamki bölümde Engin’in annesi Laçin’in bir yasak aşkı olduğu ve şoförüyle ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Bu da yasak ilişkisini örtbas etmek için Laçin’in Engin’i şoförüyle birlikte öldürdüğü iddialarını ortaya çıkardı. Bu iddialara göre Engin saklanmak için Şile’deki eve gitti ve burada annesiyle şoförünü yakaladı.

Ve hatta bazı iddialara göre Engin’in gerçek babası şofördü. Laçin evlilik dışı doğan çocuğunun zaten lanetli olduğunu düşünüyordu ve Engin’i öldürerek ondan kurtuldu.

Heyecan dozajının hiç düşmediği Yargı’da Engin’in katili için tüm ibreler hiç umulmadık birine döndü! 16

Yargı dizisinde heyecan dozajı her hafta artarken hikaye yeni sürprizlere de gebe. Dizinin başarılı senaristi Sema Ergenekon herkese ters köşe yaptırmayı çok iyi başarıyor ve hiç umulmadık gelişmelerle izleyiciyi şaşırtıyor. Dolayısıyla katilin kim olduğu konusunda çok şaşırtıcı sonuçlar da ortaya çıkabilir.

Engin’in katilinin kim olduğuyla ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Heyecan dozajının hiç düşmediği Yargı’da Engin’in katili için tüm ibreler hiç umulmadık birine döndü! 17 Heyecan dozajının hiç düşmediği Yargı’da Engin’in katili için tüm ibreler hiç umulmadık birine döndü! 18 Heyecan dozajının hiç düşmediği Yargı’da Engin’in katili için tüm ibreler hiç umulmadık birine döndü! 19 Heyecan dozajının hiç düşmediği Yargı’da Engin’in katili için tüm ibreler hiç umulmadık birine döndü! 20 Heyecan dozajının hiç düşmediği Yargı’da Engin’in katili için tüm ibreler hiç umulmadık birine döndü! 21 Heyecan dozajının hiç düşmediği Yargı’da Engin’in katili için tüm ibreler hiç umulmadık birine döndü! 22 Heyecan dozajının hiç düşmediği Yargı’da Engin’in katili için tüm ibreler hiç umulmadık birine döndü! 23