Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna ve Hande Doğandemir aşkı belgelendi ama Onur Tuna hayranları güzel oyuncuyu uyardı!..

Onur Tuna ve Hande Doğandemir aşkı belgelendi ama Onur Tuna hayranları güzel oyuncuyu uyardı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Star TV dizisi Annemizi Saklarken’de canlandırdığı ‘Handan’ rolüyle başarılı bir performans sergileyen ünlü oyuncu Hande Doğandemir’in adı bir süre önce meslektaşı Onur Tuna ile anılmıştı. Şimdiye kadar konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan ikilinin cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Doğandemir ve Tuna aşkını, sosyal medya hesaplarından birbirlerine kalp emojisi göndermeleri ele verdi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ayna karşısında verdiği pozu yayınlayan Doğandemir’in, telefonunun arkasındaki fotoğrafta Tuna’nın yer aldığı konuşulmuştu.

Konuyla ilgili şimdiye kadar herhangi bir açıklamada bulunmayan Hande Doğandemir ve Onur Tuna’dan sürpriz bir hamle geldi.

Onur Tuna’nın instagram hesabından yaptığı paylaşıma Doğandemir, siyah kalp emojisi ile yorum yaptı. Ünlü oyuncu da meslektaşının yorumuna kalp emojisi ile karşılık verdi. İkili, böylelikle aşklarını ilan etmiş oldu.

Onur Tuna ve Hande Doğandemir aşkı belgelendi ama Onur Tuna hayranları güzel oyuncuyu uyardı!.. 7

Çiftin birbirine gönderdiği kalp emojilerini gören Onur Tuna hayranlarının ilişkiye tepkisi ise ilginç oldu. Onur Tuna’nın bazı hayranları, ‘İşiniz zor Hande hanım valla herkes Onur Bey’in peşinde’ diyerek Hande Doğandemir’i uyardı.

Onur Tuna’nın bazı hayranları ise çiftin sosyal medyadaki flörtünü büyük bir sevinçle karşılayarak ‘inşallah bu ilişki evliliğe gider’ yorumlarında bulundular.

Daha önce adı kendisi gibi oyuncu olan Yağız Can Konyalı ile anılan ve bu iddiaları reddeden Hande Doğandemir ile uzun süredir özel hayatıyla gündeme gelmeyen Onur Tuna ise konuyla ilgili sessizliğini koruyor.